Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.05.2008., 13:04   #1
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
HDTV out? TV out i S-VIDEO?

Imam grafu 8600gt, te ona ima izlaz na telku, ali ko fol samo HDTV i sada mi nije jasno, uz nju sam dobio onu novu verziju (manje pinova) S-video kabla, ali kada spojim stari kabl odnosno staru verziju S-video kabla u taj ulaz primjenjen valjda za HDtv onda se nikaj ne događa...
I još jedna bitna stvar, nigdje al ama baš nigdje i nikako nemogu prebaciti na CLONE, te tako nemogu poslati sliku na drugi monitor odnosno TV...
Gledao sam u Display propertisima, nema, gledao u Nvidijinim postavkam, ima ALI ne mogu prebaciti na to jer mi NEDA! I kaj sad...
govorim o grafulji 8600gt sa čipsetom od Calibre (prije nikad ćuo :P)...

Jeli bi HDtv trebao biti isto ko i TV out ili ne... pošto sam dobio žice i za HDTV i TV out odnosno S-video?
lordVerdranius je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2008., 15:48   #2
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
http://www.tweak.dk/tests2.php?id=1413

ako je to ova, onda ne podržava, kao što piše... kaže da bi u uputama trebalo pisati što kartica hoće a što neće raditi...

PACKAGING
By using the multi cable, it is possible to connect video-in and component-in as well as video-out and component-out, but since the card does not support any other signal it is a little strange, though, the cable has a fine length. The reason as to why the included cable offers some functions that the card doesn’t support most likely is that the card also comes in a “MH” edition, which exactly has these capabilities.

A real manual that tells about the specifications and explains what the different connectors are for is lacking. It’s a quite poor bundle that only contains what is just needed and nothing more, nothing less. A additional game or some extra piece of software wouldn’t be asking too much.
Oglas

Oglas
Staro 25.05.2008., 16:28   #3
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
OMG! Hvala ti!
Nego:
Citiraj:
included cable offers some functions that the card doesn’t support most likely is that the card also comes in a “MH” edition, which exactly has these capabilities
A čemu to? Mislim ono, znači ja sada mogu jedino svoju karticu spajati na HDtv? WTF?
lordVerdranius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno