![]() |
HDTV out? TV out i S-VIDEO?
Imam grafu 8600gt, te ona ima izlaz na telku, ali ko fol samo HDTV i sada mi nije jasno, uz nju sam dobio onu novu verziju (manje pinova) S-video kabla, ali kada spojim stari kabl odnosno staru verziju S-video kabla u taj ulaz primjenjen valjda za HDtv onda se nikaj ne događa...
I još jedna bitna stvar, nigdje al ama baš nigdje i nikako nemogu prebaciti na CLONE, te tako nemogu poslati sliku na drugi monitor odnosno TV... Gledao sam u Display propertisima, nema, gledao u Nvidijinim postavkam, ima ALI ne mogu prebaciti na to jer mi NEDA! I kaj sad... govorim o grafulji 8600gt sa čipsetom od Calibre (prije nikad ćuo :P)... Jeli bi HDtv trebao biti isto ko i TV out ili ne... pošto sam dobio žice i za HDTV i TV out odnosno S-video? |
http://www.tweak.dk/tests2.php?id=1413
ako je to ova, onda ne podržava, kao što piše... kaže da bi u uputama trebalo pisati što kartica hoće a što neće raditi... :) PACKAGING By using the multi cable, it is possible to connect video-in and component-in as well as video-out and component-out, but since the card does not support any other signal it is a little strange, though, the cable has a fine length. The reason as to why the included cable offers some functions that the card doesn’t support most likely is that the card also comes in a “MH” edition, which exactly has these capabilities. A real manual that tells about the specifications and explains what the different connectors are for is lacking. It’s a quite poor bundle that only contains what is just needed and nothing more, nothing less. A additional game or some extra piece of software wouldn’t be asking too much. |
OMG! Hvala ti!
Nego: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |