Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.05.2008., 12:13   #1
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Mobitel iz bla ba tele 2

Dakle treba se zamjeniti stara dobra nokia 7210.

Budget je do 600kn i u njega sam utrpao:

Motorola w510

Motorola w375

Nokia 3110

Prema ovome, w510 odnosi pobjedu, al me zanima kakva je baterija, te kakav je preklopni mehanizam.

Volio bi čut mišljenja vlasnika mobitela.
Staro 12.05.2008., 17:33   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ak se mozes priviknuti na moto softver , onda po specsima w510 je naj , ali taj mob iako ekran 176x220 , zapravo je vrlo uzak i nije pretjerano kvalitetan , kamera je koma isto kao i vecina na motorolama ... Preklop je malo tvrdji i po tom pitanju ok ... baterija oko 3 dana kod mene ...
Nokia 3110 po meni je mob sa jednom od najboljih tipkovnica na trzistu , softver je ok , jedino ga malo kartica od 1gb uspori , ekran je samo 128x160 i ma slikanju je malo zrnat ali za poruke i ostalo - odlican jer je dosta velik , prima obicne 2.5mm sluske i to je isto ok ( u paketu dolazi samo ona jedna sluska a ne dvije ) , kamera nije bas nesto , uglavnom kao i vecina 1.3mpx bez af-a ... mob je odlican po pitanju ergonomije , oblika i upotrebljivosti ...
Ja na tvom mjestu bi isao na 3110c , ili eventualno ak imas jos koji mob uz taj , onda bi isao na n2630 za 395 kn ...
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.05.2008., 22:06   #3
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Ovako,trebao bi mob za razgovor, al da ima neku solidnu kameru i utor za karticu. Naime, tele 2 koristim za mukte broj i razgovore s djevojkom. Znači najbitnija mi je baterija.

Koristim još K750i kod T-mobilea pa jel moto tolko lošija od njega? Konkretno w510?
Staro 12.05.2008., 22:17   #4
Router
Hejter

Losija u pogledu softvera i kamere ...
Ak je bitno blablanje - onda 3110c , baterija drzi odlicno i sa puno pricanja ... kamera mu je ok kao i na svim jeftinijim mobovima uz uvjer pristojnog svjetla , a kartica kao i za moto ide microsd koje su sad ful jeftine ... nije da imam nesto protiv motorole , jer imao sam ih nekoliko i priviknut sam na njihov soft , ali stvarno je los , recimo na w377 koja je unaprijedjena w375 koju si naveo - trebalo mi je recimo dvije minute za napisati sms sa nekih 10 rijeci , totalno user and sms non-frendly , pa onda nema podesavanje glasnoce za mp3 , uglavnom ima nedorecenosti i bugova koji bas smetaju ...
Po golim specsima , zbog ekrana Motorola sije Nokiu , ali nije sve u specsima ,ak imas priliku u trgovini isprobaj oba , da vidis onak kak ti leze ...
Staro 12.05.2008., 22:26   #5
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Znači 3110. Nego sad sam počeo razmišljati i o 2630. Gledam filmic na GSMareni i vidim da se recenzentu ne dopada zadnji poklopac baterije. Jel i u stvarnosti tak klimav?
Staro 12.05.2008., 23:01   #6
Router
Hejter

Kod mene nije , imam jednu vec par mjeseci koja sluzi kao rezerva i koristen je dosta i nije nigdje klimav iza , mob je vrlo dobro napravljen ...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno