![]() |
Mobitel iz bla ba tele 2
Dakle treba se zamjeniti stara dobra nokia 7210.
Budget je do 600kn i u njega sam utrpao: Motorola w510 Motorola w375 Nokia 3110 Prema ovome, w510 odnosi pobjedu, al me zanima kakva je baterija, te kakav je preklopni mehanizam. Volio bi čut mišljenja vlasnika mobitela. |
Ak se mozes priviknuti na moto softver , onda po specsima w510 je naj , ali taj mob iako ekran 176x220 , zapravo je vrlo uzak i nije pretjerano kvalitetan , kamera je koma isto kao i vecina na motorolama ... Preklop je malo tvrdji i po tom pitanju ok ... baterija oko 3 dana kod mene ...
Nokia 3110 po meni je mob sa jednom od najboljih tipkovnica na trzistu , softver je ok , jedino ga malo kartica od 1gb uspori , ekran je samo 128x160 i ma slikanju je malo zrnat ali za poruke i ostalo - odlican jer je dosta velik , prima obicne 2.5mm sluske i to je isto ok ( u paketu dolazi samo ona jedna sluska a ne dvije ) , kamera nije bas nesto , uglavnom kao i vecina 1.3mpx bez af-a ... mob je odlican po pitanju ergonomije , oblika i upotrebljivosti ... Ja na tvom mjestu bi isao na 3110c , ili eventualno ak imas jos koji mob uz taj , onda bi isao na n2630 za 395 kn ... |
Ovako,trebao bi mob za razgovor, al da ima neku solidnu kameru i utor za karticu. Naime, tele 2 koristim za mukte broj i razgovore s djevojkom. Znači najbitnija mi je baterija.
Koristim još K750i kod T-mobilea pa jel moto tolko lošija od njega? Konkretno w510? |
Losija u pogledu softvera i kamere ...
Ak je bitno blablanje - onda 3110c , baterija drzi odlicno i sa puno pricanja ... kamera mu je ok kao i na svim jeftinijim mobovima uz uvjer pristojnog svjetla , a kartica kao i za moto ide microsd koje su sad ful jeftine ... nije da imam nesto protiv motorole , jer imao sam ih nekoliko i priviknut sam na njihov soft , ali stvarno je los , recimo na w377 koja je unaprijedjena w375 koju si naveo - trebalo mi je recimo dvije minute za napisati sms sa nekih 10 rijeci , totalno user and sms non-frendly , pa onda nema podesavanje glasnoce za mp3 , uglavnom ima nedorecenosti i bugova koji bas smetaju ... Po golim specsima , zbog ekrana Motorola sije Nokiu , ali nije sve u specsima ,ak imas priliku u trgovini isprobaj oba , da vidis onak kak ti leze ... |
Znači 3110. Nego sad sam počeo razmišljati i o 2630. Gledam filmic na GSMareni i vidim da se recenzentu ne dopada zadnji poklopac baterije. Jel i u stvarnosti tak klimav?
|
Kod mene nije , imam jednu vec par mjeseci koja sluzi kao rezerva i koristen je dosta i nije nigdje klimav iza , mob je vrlo dobro napravljen ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |