|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
(riješeno) Problem: Dugo traje snimanje
Dobar dan! Kao što ste iz naslova teme mogli zaključiti imam problem sa pržom - odjednom snimanje (brzina 12x) traje 25-30 min, a donedavno je snimanje bilo gotovo u svega 6-7 min. U čemu bi mogao biti problem? Ja stvarno nemam nikakve ideje, jer se to dogodilo doslovno odjednom i "samo od sebe". Princip do-jučer je-normalno-radilo-a-danas-više-ne-radi. To me trenutačno jako nervira jer imam skoro 120 Gb na hardu koje bih trebao spržit, a ovakvim tempom ću završit do Božića ![]() Hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Wolfman89. 05.05.2008. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U Device manageru pod Ide/atapi controllers, mora ti ovisno kako je spojeno, stajati DMA mod, a tebi je najvjerojatnije PIO mod. Provjeri.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Hmm namješteno je na DMA if available ali piše da je current transfer mode PIO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Uninstall na taj kanal i restart računala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |