|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kasda, DSL, router/bridge mode, crash
Problem je sljedeći. Došlo vrijeme i kod mene došao ADSL pa uzeo flat. Danas mi poslali onaj korisnički papir, (user name, password i ostalo) i rekli su da će paket sa hardwareom doć kroz koji dan. Imam kod sebe ovo: 1 x Kasda 1 x Komp 1 x LAN/USB kabel I sada sam kreirao konekciju, nravno nakon nekog vremena me izbaci (limited or no conectivity), pa moram sačekat da se ponovo spojim. Evo slika: ![]() ![]() Kada se spojim, proučavao sam sticky nikako nemogu pristupit Kasdi ![]() ![]() Kako nisam dobio paket, nemam splinter. Kako utječe manjak splintera na stabilnost, kako KASDI pristupit, čitao sam dosta topica ali ništa konkretno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
splitter utječe na telefon koliko ja znam a ne na internet.. a moj savjet ti je da baciš kasdu u router mode jer je Vista vjerojatno krivac za tvoj problem.. inače vista ima jako puno problema s mrežama uopće pa imaš sreće da ti je ikako i radilo..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
BTW nadam se da će ovi iz T-Scuma poslat uskoro opremu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Spliter razdvaja telefonski signal od dsl-a. Kako ti misliš da će tel. pozivi i dsl istovremeno raditi na istoj žici bez da razdvojiš signal? Ako ti se neda čekat, nabavi spliter od nekog i riješen problem....
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
BTW vidit ću je l' mi prika ima spliter pa ću posudit, šugavi T-Scum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Dobro kakve veze ima t-com s time da adsl traži spliter da bi radio kako treba? http://en.wikipedia.org/wiki/DSL_filter
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam rekao TScum zato što mi nisu još ništa poslali osim papira sam pristupnim podacima ![]() Nego zanima me kako da pristupim Kasdi, 192.168.x.1 ne radi s tim da sam probao x[1,2] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kasda je na 192.168.1.1, a ako ne radi, na svom kompu stavi IP na 192.168.1.2.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj, šalji je meni... ![]() ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100897
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Evo izgleda da radi, mogu joj pristupit tnx domy_os, što se tiče crasha možemo se dogovorit kad dobijem novi modem za koji dan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|