|
![]() |
#1 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nova cyber napast
oces jednu smijesnu? jucer kad sam se zbudil dodjem ja u lab i vidim da mi se stroj zgasio. I mislim si "koja blamaza Ozrene, glupi crvonja ti zgasil komp iako imas i anti-virus i firewall i sve"... Medjutim, nemres ti upalit komp da se fuckas - i nakon kaj sam dischargo CMOS, promrdao memoriju i kaj ti ja znam kaj sve ne... ... skuzim da je UPS totalno crko i da ga cak nemres koristiti ni ko prolaz za struju...
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne može služit ni kao prolaz struje??? Vidi da nije rikao neki osigurač. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Nova cyber napast
Citiraj:
hljebo te stljuja
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ozrene kaj si se ti zameril HEPu, Hub, pa UPS kaj je slijedeće? X800 i 6800 kod testa. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: Re: Nova cyber napast
Citiraj:
sto se UPS-a tice, ma ziher je otisao neki osigurac i sl. no, ne znam jel mi se vise da zezat s tom kantom jer su i baterije crkle nedavno. nekak si mislim da mi se vise isplati uzet novi, nek popravljat ovaj i jos kupiti i nove baterije za njega. o.
![]() |
![]() |
#8 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|