|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
koja verzija Windows 7?
pozdrav.. imam jednu masinu na kojoj je instalirana win7.. win se ne bootaju, trebam napravit repair, ali ne znam koja je verzija instalirana. kad sam ubacio ultimate i pokrenuo repair kaze mi da nije ta verzija instalirana i da moram ubacit dvd od odgovarajuce verziju. isto mi se dogada sa pro i home premium verzijom.. zanima me kako mogu saznat koja je verzija instalirana.. na xp-u se moglo pogledat u boot.ini i tamo pise, a 7 nema boot.ini... hvala, pozdrav
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Svasta, pa ocitaj sa naljepnice.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: redentor666. 01.09.2010. u 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
ako ne ide sa 7-com i ne možeš ga repear-ati probaj bootati sa xp-om i stavi ispočetka sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ocito ne moze ici XP i sve ispocetka, ako covjek zeli napravit repair trenutne instalacije W7. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sam imao jednom isti problem, nije mi htio bootati, pa sam mislio popraviti instalaciju, Koristio sam Win7 Professional 64bit, i to sa onom MSDNAA licencom. i ubacio sam potpuno isti DVD s kojeg sam i prvotni put instalirao windowse, i nije htjelo napraviti repair.... I jedino sam mogao napraviti ponovnu instalaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Isti slučaj i ja imao. Probao repair s identičnim dvd-om s kojim sam instalirao, dobio istu poruku. Jedino da probaš spržiti repair disk iz windowsa 7 kod nekog pa s njim probati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|