![]() |
koja verzija Windows 7?
pozdrav..
imam jednu masinu na kojoj je instalirana win7.. win se ne bootaju, trebam napravit repair, ali ne znam koja je verzija instalirana. kad sam ubacio ultimate i pokrenuo repair kaze mi da nije ta verzija instalirana i da moram ubacit dvd od odgovarajuce verziju. isto mi se dogada sa pro i home premium verzijom.. zanima me kako mogu saznat koja je verzija instalirana.. na xp-u se moglo pogledat u boot.ini i tamo pise, a 7 nema boot.ini... hvala, pozdrav |
mozda je na verziju mislio 32/64bit?
|
Citiraj:
|
Svasta, pa ocitaj sa naljepnice.
|
Kada uneseš kod win automatski prepozna koja je verzija . A vjerovatno zeza 32/64 bit. Probaj sa 64 bit WIN
|
Da vrlo vjerojatno su 64 bitni win7 gore, pa traže odgovarajuću verziju. Treba probat s win7 64 bit.
|
Citiraj:
|
^^
:nono: Dečko ne može bootat. |
ako ne ide sa 7-com i ne možeš ga repear-ati probaj bootati sa xp-om i stavi ispočetka sve :)
|
Ocito ne moze ici XP i sve ispocetka, ako covjek zeli napravit repair trenutne instalacije W7.
|
Ja sam imao jednom isti problem, nije mi htio bootati, pa sam mislio popraviti instalaciju, Koristio sam Win7 Professional 64bit, i to sa onom MSDNAA licencom. i ubacio sam potpuno isti DVD s kojeg sam i prvotni put instalirao windowse, i nije htjelo napraviti repair.... I jedino sam mogao napraviti ponovnu instalaciju :(
|
Isti slučaj i ja imao. Probao repair s identičnim dvd-om s kojim sam instalirao, dobio istu poruku. Jedino da probaš spržiti repair disk iz windowsa 7 kod nekog pa s njim probati
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |