|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem sa FPS-ima u igrama
Problem se manifestira u zastajkivanjima u igrama. Ne govorim sad o Crysisu i sl igrama, nego onim normalnim. COH, PES6 i sl. Prvo sam mislio da je problem u tome što na jednom hardu (Hitachi 160gb 8MB Cache) imam instalirane win i na istom seedam torrente imam instalirane igre. Prekinem seedanje i opet ista stvar. Pa sam krivicu ipak pripisao nešto starijoj 6800gs. Jučer sam kupio 7900gs al opet ista stvar. Npr. u COD4 sa 6800 na 800*600 i low do medium detaljeima imao sam 90FPS-a al ako je bilo akcije ili mi se približava protivnik padne na 40 i naravno tip me ubije a ja ga nisam ni vidio. Međutim ista situacija je i sa 7900, iste postavke i isti rezultati! ![]() Nakon toga sam se sjetio da nisam podesio virtualnu memorijiu za D: particiju di je instaliran COD4, međutim nekih većih pomaka nema. Jel možda problem u tome što matična ima ATi integrušu? Dotičnu sam isključio, a pod drivere sam sa driver cleanerom očistio samo ATi. Jel trebam i druge, te kako bi se ploča trebala ponašati ako to napravim?
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 21.02.2008. u 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Nisi valjda istovremeno imao i ati i nvidia drajvere na kompu? :| Ja bi na tvom mjestu sve drajvere (od grafickih) pobrisao i instalirao nove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne, nisam imao. Nakon što sam isprobao sve živo i mrtvo, odlučio sam napraviti reinstalaciju wina i sad sve štima. Štoviše, mislim da mi je ccleaner izbrisao neš jer poslije njega je funkcioniralo dan dva kak spada a nakon toga gore navedeni problemi. Promijenio sam i hard, tj. stavio sam win na stari dobri pata WD. Sve šljaka kak treba.
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zato i CCleaner nudi backup registrya prilikom fixiranja problema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|