|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
malo zeznut slucaj sa garancijom
evo imam jedan malo zeznut slucaj sa garancijom, ovak odnio sam digitalni fotic na garanciju, jednostavno je posandrcao, nije se koristio neko vrijeme i onda se nije htio upalit, pa se upalio pa mutna slika, uglavnom nije radio kako treba, i odnio sam ga na garanciju oni ga uredno pogledali i primili jer nije nigdje udaren ni napuknut, makar su mi prije rekli da ga odnesem u ovlasteni servis, al sam ostavio njima nek oni to sreduju, kod njih sam kupio, neka ga oni i nose. i dobro, odnijeli oni to tamo, i nakon 2tjedna zovem da vidim kaj je s tim i oni mi vele da jos neznaju da cekaju i da ce me nazvat i vele uz put da neznaju dal ce mi uvazit garanciju jer je moguce da je fotic fizicki ostecen, a na foticu nema nikakog napunkuca ni nis, i taj problem koji se javio se javio i drugim ljudima jer sam na netu gledao i vidio da je to valjda boljka tih fotica. uglavnom, ako su mi zaprimili fotic jel onda moraju i popravit, il sad oni mogu rec to je fizicki osteceno i vratit mi ga?? to me malo zabrninulo, posto je na garanciji skoro pa mjesec dana sad vec. pa neznam kak da reagiram i koje su mi opcije ak mi kazu nakon mjesec dana to je fizicki osteceno i oce mi ga uvalit natrag?? pa jebemu mater, na garanciji je mjesec dana,mislim halo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pa, kako može bit fizički oštećen kad su ga pregledali i primili... Lijepo ti njih nazovi, spomeni zaštitu potrošača i sve ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Sruk
|
Citiraj:
kad su mi oni rekli za to, ja sam im opet isprico da se fotic nije koristio i da je poblesavio i da ima jos ljudi sa tim sranjem onda su kimali glavom. i otad je proslo jos tjedan dana....cak si mislim i ne zvat ih opce dok ne prode onih 45dana kad mi moraju novog dat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Neka te ne prave budalom, nego daju novi fotic i bok (ako je sve kako kazes).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
U roku koliko dana ti moraju dat fotić s servisa..piše ti na garanciji..? Tako sam i ja čekao PDA u ventexu..kad je prošao (mislim) 45-i dan, prošetao sam se do tamo, zatražio novi PDA i drugi dan ga dobio novog..tako da vjerujem da i oni imaju neki rok za popraviti ga..samo vidi koji je i nemoj dat da te muljaju ako nije fizički oštećen.
![]() |
#7 | |
Sruk
|
![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
nekontam zašto se svi tako popalite a nema nekog razloga? Neznam gdje si kupio fotoaparat ali jako je dobro poznato da mjesto gdje si ga kupio NIJE i ovlašteni servis, a trgovci su ti izašli u susret i poslali ga tamo gdje treba iako to ali stvarno, nisu morali. Uz aparat dobiješ popis ovlaštenih servisa i tamo pošalješ. Po mome mišljenju, trebao bi pitati u toj trgovini gdje si odnjeo fotić, gdje su poslali aparat i onda bi sam trebao nazvati servis i provjerit. Galama na trgovce i prijetnja zaštitom potrošača neće ti ama baš ništa riješit. Prijeti se servisu, MOŽDA nešto i postigneš. i btw rok za servis je 45 dana od dana kada je uređaj zaprimljen na taj isti servis. Dakle, pitaj ih i kada su to poslali i jel imaju potvrdu koja bi ti mogla dobro doć jer u servisima se stvari lako izgube. Znam dobro šta govorim jer sam i sam bio trgovac i znam jako dobro kako servisi posluju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
|
eo bio sam na stranici od ovlastenog servisa i upisao broj onaj, i pise tam da od 15.2 ceka dijelove... rade do 4 pa cu onda sutra zvrcnut njih da vidim kaj vele, makar ak pise da ceka dijelove, onda je valjda zaprimljen i ceka dijelove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|