|
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Miranda,Trillian itd. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pidgin http://www.pidgin.im/ Podržava:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Baš instaliravam pigina da vidim dal mi bu bolji od mirande ili triliana miranda mi je zakon ali se neće sam rikonektati Trilian mi je malo prefensi i podjeća me na vistu
![]() |
#5 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Trillian-lijepo izgleda i radi sve sto treba Miranda,pidgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego za momke sa pidginom dali se mogu slati fajlovi normalno ili kenjavi kao miranda i trilian ?
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pigin je fora ali mi se ne sviđa jer je veliki razmak između nikova. područje di je jedan nick stala bi bar 2 minimalno. i ne sviđa mi se kaj nemogu imati ljude iz msn-a i icq-a u istoj grupi. i nema search za korisnike već moraš točno znati kak se neko zove. to mi je isto glupo ko i kod triliana. miranda mi je ok, ali dok nestane veze se sama ne rikonekta i nekad javlja da nemože dostaviti poruku a dostavila je. to sam se sa juggernautom spominjal. ak neko zna riješiti moje probleme sa piginom nek se javi.
![]() |
#9 |
Premium
|
Ovo s razmakom riješiš klikom na Buddies > Show > Buddy details (isključi) S grupama postoji fora da napravis drag n drop usera u koju grupu zelis. Meni osobno boljeizgleda odvojeno po accountima ![]() Search za korisnika koliko znam nema niti jedan program (alternativni). Za icq imas search na njihovoj web stranici. Nisu potpuni odgovori na sva pitanja ali probaj i javi ako trebas jos kakvu pomoc ![]() Mirandu sam koristio davno i mozda je nova verzija ispravila neke prijasnje nedostatke. Ali evo pidgin na linuxu i win-u savrseno radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristio Trilliana i Mirandu, ostao na Mirandi zbog hrpe opcija za podešavanje i kustomizacije izgleda. Možda malo ne-user-friendly, ali Trillian me izludio time što mu dosta opcija fali.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|