![]() |
icq, mesenger, ...
koji program preporucate da je sve u jednom...bitno je da je icq i msn...
tnx |
Miranda,Trillian itd.;)
|
Pidgin http://www.pidgin.im/
Podržava:
|
Baš instaliravam pigina da vidim dal mi bu bolji od mirande ili triliana
miranda mi je zakon ali se neće sam rikonektati Trilian mi je malo prefensi i podjeća me na vistu |
Trillian-lijepo izgleda i radi sve sto treba
Miranda,pidgin |
nego za momke sa pidginom dali se mogu slati fajlovi normalno ili kenjavi kao miranda i trilian ?
|
Citiraj:
|
pigin je fora
ali mi se ne sviđa jer je veliki razmak između nikova. područje di je jedan nick stala bi bar 2 minimalno. i ne sviđa mi se kaj nemogu imati ljude iz msn-a i icq-a u istoj grupi. i nema search za korisnike već moraš točno znati kak se neko zove. to mi je isto glupo ko i kod triliana. miranda mi je ok, ali dok nestane veze se sama ne rikonekta i nekad javlja da nemože dostaviti poruku a dostavila je. to sam se sa juggernautom spominjal. ak neko zna riješiti moje probleme sa piginom nek se javi. |
Ovo s razmakom riješiš klikom na Buddies > Show > Buddy details (isključi)
S grupama postoji fora da napravis drag n drop usera u koju grupu zelis. Meni osobno boljeizgleda odvojeno po accountima :D Search za korisnika koliko znam nema niti jedan program (alternativni). Za icq imas search na njihovoj web stranici. Nisu potpuni odgovori na sva pitanja ali probaj i javi ako trebas jos kakvu pomoc :D Mirandu sam koristio davno i mozda je nova verzija ispravila neke prijasnje nedostatke. Ali evo pidgin na linuxu i win-u savrseno radi :) |
Koristio Trilliana i Mirandu, ostao na Mirandi zbog hrpe opcija za podešavanje i kustomizacije izgleda. Možda malo ne-user-friendly, ali Trillian me izludio time što mu dosta opcija fali.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |