Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.02.2008., 16:03   #1
maggotass
Premium
Moj komp

maggotass's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
SE k530i

Pozdrav!

Planiram uzeti SE k530i u Tele2 pa me zanima kakva su iskustva korisnika s tim mobitelom...i ako postoji kakva alternativa tom mobitelu a da je cijena maksimalno 1000kn.

Hvala!
maggotass je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2008., 22:32   #2
eraserx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
pozdrav. imam ga ja otkad je došao u tele2 blabla pakete, znači neka 2 tjedna i mogu ti reći da sam zadovoljan s njime. ako te zanima nešto detaljnije oko moba pitaj samo jer ne znam što te točno zanima

ako misliš kupovat novi mob u trgovini do 1000kn (neračunajući pretplate i te sheme) onda bih ti preporučio ovaj mob jer mislim da mu nema konkurencije u tom cijenovnom rangu (barem ja nisam našao )

po meni jedine mane na tom mobu su što nema bljeskalicu i što ima samo 16mb integrirane memorije, te skupe memorijske kartice za njega (micro m2)
eraserx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.02.2008., 21:07   #3
maggotass
Premium
Moj komp

maggotass's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Bok!
Evo zanima me jos kakva je tipkovnica jer dosta pisem poruke i kolko ti traje baterija...bljeskalica mi i nije previse vazna tak da mu je po meni jedini minus memorija ali za te novce mislim da mobitel dosta nudi. Uzeo bih ga isto u tele2 bla bla paketu...
maggotass je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2008., 01:22   #4
eraserx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
pozdrav opet!
što se tiče baterije, po 6 dana mi drži uz dosta igranja, par smsova po danu i nešto razgovora. tipkovnica je meni mal nezgodna bila u početku zbog sitnijih tipaka al navikavao sam se već tako da mi više nije problem.
nadam se da sam ti bio od pomoći
eraserx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno