|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pozdrav. imam ga ja otkad je došao u tele2 blabla pakete, znači neka 2 tjedna i mogu ti reći da sam zadovoljan s njime. ako te zanima nešto detaljnije oko moba pitaj samo jer ne znam što te točno zanima ![]() ako misliš kupovat novi mob u trgovini do 1000kn (neračunajući pretplate i te sheme) onda bih ti preporučio ovaj mob jer mislim da mu nema konkurencije u tom cijenovnom rangu (barem ja nisam našao ![]() po meni jedine mane na tom mobu su što nema bljeskalicu i što ima samo 16mb integrirane memorije, te skupe memorijske kartice za njega (micro m2) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bok! Evo zanima me jos kakva je tipkovnica jer dosta pisem poruke i kolko ti traje baterija...bljeskalica mi i nije previse vazna tak da mu je po meni jedini minus memorija ali za te novce mislim da mobitel dosta nudi. Uzeo bih ga isto u tele2 bla bla paketu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pozdrav opet! što se tiče baterije, po 6 dana mi drži uz dosta igranja, par smsova po danu i nešto razgovora. tipkovnica je meni mal nezgodna bila u početku zbog sitnijih tipaka al navikavao sam se već tako da mi više nije problem. nadam se da sam ti bio od pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|