![]() |
SE k530i
Pozdrav!
Planiram uzeti SE k530i u Tele2 pa me zanima kakva su iskustva korisnika s tim mobitelom...i ako postoji kakva alternativa tom mobitelu a da je cijena maksimalno 1000kn. Hvala! |
pozdrav. imam ga ja otkad je došao u tele2 blabla pakete, znači neka 2 tjedna i mogu ti reći da sam zadovoljan s njime. ako te zanima nešto detaljnije oko moba pitaj samo jer ne znam što te točno zanima:D
ako misliš kupovat novi mob u trgovini do 1000kn (neračunajući pretplate i te sheme) onda bih ti preporučio ovaj mob jer mislim da mu nema konkurencije u tom cijenovnom rangu (barem ja nisam našao :D ) po meni jedine mane na tom mobu su što nema bljeskalicu i što ima samo 16mb integrirane memorije, te skupe memorijske kartice za njega (micro m2) :baad: |
Bok!
Evo zanima me jos kakva je tipkovnica jer dosta pisem poruke i kolko ti traje baterija...bljeskalica mi i nije previse vazna tak da mu je po meni jedini minus memorija ali za te novce mislim da mobitel dosta nudi. Uzeo bih ga isto u tele2 bla bla paketu... |
pozdrav opet!
što se tiče baterije, po 6 dana mi drži uz dosta igranja, par smsova po danu i nešto razgovora. tipkovnica je meni mal nezgodna bila u početku zbog sitnijih tipaka al navikavao sam se već tako da mi više nije problem. nadam se da sam ti bio od pomoći :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:19. |