|
![]() |
#1 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Free launch bar
trebam pomoć oko dotičnog programa,.... zahebavam se sa njim već jedno vrijeme i nikako da mi upali.... želja mi je napraviti dolje u adresnoj traci, pokraj starta 2 mape, di če pisat programi i igre, i unutra bi trebali biti shortcutevi.... postupak kojim ja radim je sljedeči: u mydocu napravim 2 mape(programi, igre), natrpam shortcutove, učitam ih preko free launch bara, ali on mi stavi samo jednu mapu, nemože stavit obje u adresnu traku i najveći problem je u tome što su mi ikonice pokraj mape u alatnoj traci, a ne u njoj.... vidio sam par desktopa da su ljudi uspjeli to napravit i svi su rekli da rade pomoću free launcha, ja neznam kak meni neće upalit.... evo mog primjera: molim help ljudi, bog će vam platiti..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
sam svoj aka
|
pa dal je moguće da niko nezna, ili mi baš nećete pomoći.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
nece ti nitko pomoc jer si nas sve vec davio preko MSNa/PMa i slicno. neki su ti probali i po 30 puta objasniti i onda odustali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sam svoj aka
|
ma moj komp je spešl slučaj, znam da nemože biti komplicirano, al jednostavno sam sve probao i ne uspijeva mi i nije ljepo to kak govoriš da sam te izgnjavio na msn, prvo si rekao: pucaj, tu smo da si pomognemo jedni drugima, a sad tu pljuješ po meni.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|