![]() |
Free launch bar
trebam pomoć oko dotičnog programa,....
zahebavam se sa njim već jedno vrijeme i nikako da mi upali.... želja mi je napraviti dolje u adresnoj traci, pokraj starta 2 mape, di če pisat programi i igre, i unutra bi trebali biti shortcutevi.... postupak kojim ja radim je sljedeči: u mydocu napravim 2 mape(programi, igre), natrpam shortcutove, učitam ih preko free launch bara, ali on mi stavi samo jednu mapu, nemože stavit obje u adresnu traku i najveći problem je u tome što su mi ikonice pokraj mape u alatnoj traci, a ne u njoj.... vidio sam par desktopa da su ljudi uspjeli to napravit i svi su rekli da rade pomoću free launcha, ja neznam kak meni neće upalit.... evo mog primjera: http://img16.imagevenue.com/loc1071/...122_1071lo.JPG molim help ljudi, bog će vam platiti.....:D |
pa dal je moguće da niko nezna, ili mi baš nećete pomoći....:wtf2:
|
nece ti nitko pomoc jer si nas sve vec davio preko MSNa/PMa i slicno. neki su ti probali i po 30 puta objasniti i onda odustali.
|
ma moj komp je spešl slučaj, znam da nemože biti komplicirano, al jednostavno sam sve probao i ne uspijeva mi i nije ljepo to kak govoriš da sam te izgnjavio na msn, prvo si rekao: pucaj, tu smo da si pomognemo jedni drugima, a sad tu pljuješ po meni....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48. |