|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
kak da izbrišem???
Evo nedavno sam bil na nekim bezveze stranicama i sad svaki put kad pokrenem explorer on mi otvori neku drugu bezveze tražilicu i u favorites mi se pojave neke strance ...... i ja to sve zbrišem al kad drugi put upalim komp opet mi je isto .....Kak da to izbrišem ...tj. kak da maknem te glupe stranice s kompa ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
evo samo pogledaj Costin prvi post i nemres fulati http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=8559
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nadopunjena verzija ![]() -------------------- Uklanjanje spywarea: -------------------- SpyBot S&D Trazi, uklanja i stiti od spywarea (~2.81MB) Ad-Aware Trazi, uklanja i stiti od spywarea (~1.5MB) Kod skeniranja ad-awareom ukljucite: Settings > Tweaks > Scanning Engine: "Unload recognized processes during scanning." Settings > Tweaks > Cleaning Engine: "Let Windows remove files in use after reboot." Kad stisnete "Scan Now" izaberite "Use Custom scanning options" i ukljucite "Activate In-Depth Scan". CWShredder Uklanja "ukleti" Cool Web Search i njegove varijante (123KB) DelCWSSK Sprecava neke verzije CWS-a koje onemogucuju pokretanje CWShreddera. HijackThis Prikazuje sumnjive informacije te ih sredjuje ovisno o tome sto korisnik odabire - (Ak' se ne kuzite u software, najbolje je postati log na newse ili neki forum gdje ce vam drugi reci sto oznaciti za popravak) (154KB) * Pokrenete HijackThis i stisnete SCAN * Kad izlista podatke stisnete SAVE LOG * Copy - pastate text iz log filea na grupu * Kazemo vam sto treba maknuti * Opet pokrenete HT, oznacite nepozeljno i stisnete FIX CHECKED -------------------- Zastita od spywarea: -------------------- SpywareBlaster Stiti od zlih activex skripti. SpywareGuard Zastita od spywarea u realnom vremenu (kao antivirusni prog.) BHO Prikazuje popis BHO (Browser Helper Objects ili programa koji se iz nekog razloga pokrecu s vasim browserom) ----------------- Zastita racunala: ----------------- Softverski firewall (samo jedan ![]() --------------------------------- ZoneLabs ZoneAlarm Sygate Personal Firewall Pro Agnitum Outpost Antivirus (samo jedan ![]() ------------------------ NOD32 Norton McAfee Avast (Besplatan) AVG (Besplatan)
![]() |
#6 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
costa, ovaj post bi mogao bit sticky ![]()
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() @miato: Budem postal pod virusi ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|