|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
koliko wata napajanja mi je dovoljno za:
slijedecu konfiguraciju: P4 2.4C Gigabyte 8PENXP MBO 2 x 256 MB DDR 400 DVD+-RW DVD-ROM 2 x Cuda 80 GB PATA Leadtek Winfast 2000 XP Expert Sapphire Ati Radeon 9600 Pro Ultimate Neka zvucna kartica i modem, floppy par ventilatora Eventualno u buducnosti jos jedan SATA HDD od 120 ili 160 GB Jel dosta ono tagan od 380 W ili bi bilo bolje da zemem 480W. naime, nisam bas pri parama, a htio bi sto kvalitetnije i tise napajanje koje ce moci ganjati sve navedeno. Znam da su ucestala pitanja o napajanjima, al ak vam nije bed, svejedno nabacite kakvo misljenje... tx ppl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Mnogo toga imas pa na tvome bih mjestu trazio napajanja od 400W pa nadalje.Ipak je to par diskova,DVD uredjaja i ostatak konfiguracije dosta trosi jos ak s vremenom nesto novo nabavish pa da ipak sve bude ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Kvaliteno napjanje od 300W b isto bilo dosta za sve to ( pogledaj SKY-ev sig). Perich 380W Tagana ti je vise neg dosta. 350bi ti bilo dovoljno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Inače, i ja mislim prijeći na Tagana 380W (ovome napajanju još malo pa ističe garancija, a volim imati stvari sa garancijom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
evo jedan kalkulator kojeg je napravio jedan forumas prema BUGu... jos uvijek ga imam na kompu ![]()
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
|
sky cime si reza blowhole na napajanju? kako je ispalo?
![]() |
![]() |
#8 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
pa ja mislin da ti je dosta 400w ![]()
![]() |
#9 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ok, povasim uputama sveo sam se na izbor izmedju slijedeca 2 u Linksu: tagan 380w, super silent, tg380-u01, aut.reg.brzine, s-ata power cable ili enermax 350w, eg365ax-ve(g)fm, aut. reg. brzine, s-ata power cable sta od toga preporucate? cijene su podjednake, pa... jedino je razlika u ovih 30W pa bi ja mozda radje malo vise... I kakvo je to BeQuiet napajanje u Linksu? jel vredi to kaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ENERMAX i točka....nema boljeg (osim Anteca) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
enermax rula |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
...
|
Citiraj:
jedina stvar koja mi malo smeta je buka, koja nije velika ali ipak smeta (ako želiš stišat komp). kad radi bez opterećenja (nije spojen na mb ni diskove) tada je stvarno nečujan kako se reklamira, ali čim se sve spoji buka je veća i još ako nemaš podršku za aut.reg.brzine na mb (kao ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ma ja vent na svom enermaxu 460W držim na minimumu i uopće se nečuje,a jeben je što ni na minimumu nema rizika od pregrijavanja jer ima senzor koji ako je veća temperatura automatski poveća okretaj ventilatora |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
hoče meni na ovu konfu iz sig.(s jednim hardom) biti dosta 300W Fortron ATX-300GTF pošto u brodu nema ništ bolje i jače a neda mi se naručivat iz linksa.Trenutačno je maxpower 400W ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
inače fortron radi napajanja za aOpen (tj. identična su) pa pogledaj sig od SKY-a kaj on sve ima na Aopenu od 300W i sve mu radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Rezao sam ubodnom pilom (pilica za inox, fina), špricao WD40 tu i tamo, cijelu gornju površinu zalijepio papirnatom trakom radi zaštite, i ispalo super. Imaš opciju 2 da odeš u KaPri da ti to izbuše vodenim mlazom (kao što je učinio DrTom). Inače, sutra idem u Links po novo napajanje i dvoumim između Tagana 380W i AOpena 350W... AOpen se pokazao dobrim, ali moram vidjeti da li je 7-krilni vent na njemu (5-krilni su bučni). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |