|
![]() |
#1 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
NV40 = min 480W PSU
Citiraj:
Ajme, mora da je zvijer. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ma jebo ja njima mater! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: NV40 = min 480W PSU
Citiraj:
![]() ![]() Ali ako gledamo objektivno, nije smiješno nego žalosno ako je istinitio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
istinito jest. lose isto jest. ocekivano - isto jest. ipak, radi se o preko dvjesto milijuna tranzicha.
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma neka svi oni odu u tri... ako ti treba 480W napanjanje, kolko to onda topline proizvodi, morat će se stavljat Zalman 7000Cu na te grafulje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
u hebote... a sjecam se da su ljudi tu sa foruma pricali kao sad cu kupit kvalitetno 450W napajanje pa sam miran par godina ![]()
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dosta je realno očekivati da će i za ATI vrijediti ista preporuka kaj se tiče napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
S tim da sam ja ziher da ce DOBRO 450W napajanje bez beda izdrzat NV40. Smece napajanja nebu uopce pa makar tvrdili za njih da imaju 1KW.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ti ljudi neznaju vise napraviti nista normalno i to mnoge kompanije pocinju slijediti,danas se sve svodi na pretjerivanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PC Ekspert
|
ali to je realno stanje stvari - logicno je da graficka slicno trosi kolko proc, ploca i memorija zajedno (jer je graficka sve to). i sad, zamisli da imas dvo-proc sistem s brdo rama i tako to - treba ti takvo napajanje. procitajte kaj se predvidja za slj. generaciju itanium procesora - 1kw po procu.
![]() |
#13 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja sam stekao dojam da se i u hardverskoj i softverskoj industriji izbacuju tek poluproizvidi, i to samo radi zarade. Dok je u SW to lako ispraviti pathevima (kojih je u zadnje vrijeme sve više) u HW nema tog... nažalost... sumnjam da ce se to uskoro popraviti.
![]() |
#14 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
" We just received confirmation that X800 Pro will run on 12 pipelines, Radeon X800 XT will run on 16 pipelines and Radeon X800 SE will run on 8. It is important to note that all three of these chips are based on the same R420/R423 core. ATI could have an overclocker'ss/softmodder s dream with the X800 Pro and SE derivaties! This also comes as somewhat of a surprise since original leaked ATI documents claimed R420 would utilize 8 "Extreme" pipelines." A ako stvarno izbace taj X800 XT sa 16 pajpi-čisto sumnjam da takva grafa ne bude zahtijevala "mrvičak" jače napajanje" ![]() Naravno-sve pod uvjetom da ovo gore citirano nije patka. Na kraju krajeva-do konca mjeseca nam valjda bude malo jasnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Ne kazem da nece trazit jako napajanje, ali ziher ne 480W...
![]() |
![]() |
#17 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
ma to je stvarno smiješno pa nitko pametan neće uzimat 480 w napajanje i to ne smije biti bilo kakvo vidi pod enermax ili antec da bi mogao vrtiti novu ultra skupu grafu pod ovome ispada kak grafa troši više nego sve ostale komponente zajedno mislim svjestan sam da nove komponente traže jače napajanje ali kaj je previše previše je nadam se da atijeve grafulje ne budu tražile takvu zvijer od napajanje jer kak je krenulo onda ne budem svoju grafu mjenjao još dosta dugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma da!za grafičku iskešat ohoho love i onda još kupit napajanje od 800kn ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
evo malo podataka sa darkcrow.kr http://www.darkcrow.co.kr/Home/home.asp?idx=#3018 jesu tocni ili ne, ko zna ![]() ima info i za ATI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ex-Gastarbajter
|
WTF is that? Ovo je ko Prescott samo grafička... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo kaj bu prvi imao naziv X800 XT a PCI-E inačica X880 XT. Koliko sam ja skužio-423 je 420 samo kaj je interface PCI-E16x... Mislim-bilo bi van svake pameti da novi i najači model grafe izdaju samo u PCI-E 16x interfaceu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
PC Ekspert
|
Sva sreca pa sam ubo 550W napajanje... Jos sam si mislio - koji ce mi to k*, al onda samo reko - sta nebi ![]() Kak stvari stoje, imam srece, jos cu moc vrtit slijedecu generaciju grafickih.. Nakon toga, trebat ce mi nuklearna elektrana krsko da poteram komp sa preskotom i nekim Radeonom 900 ili NV50... Nego.. jel ce mi trebat jos jedno vodeno da ovo 'oladim, a? Mislim da je vrijeme za jos jednu pumpu, rezervar i sve to, pa jedna petlja hladi procesor, druga petlja graficku. Onda jos samo da izdaju chipset koji trosi 200-300w, pa da i njega ladim zasebnom petljom.. jao miline! Nije ni cudo da ljudi prelaze na Mac-a i Playstatione.. za PS2 ti netreba svakih 6 mjeseci novo napajanje, novo kuciste, novi ram, nova graficka.. ![]()
![]() |
#24 |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Bitno je "brand" ili JNC measure...tebi je valjda brand, JNC se kloniti nasiroko...?Ono sto mene najvise sada zanima-kakve ce biti relane razlike izmedju PCI-Ex i AGP verzija...u performansama |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Predstavljen NV40
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|