|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Upload ubija Download?
Ok, upoznat sam s tim da na DSL-u pre visok upload ubija download, no interesira me koja bi bila optimalna Upload brzina za download od 108kbps?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
10kBps |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Dobro kad će te prestati savjetovati tih 10? Sve do 20 nema NIKAKVOG utjecaja na brzinu downloada, a može i mrvicu preko. Ograničavanje uploada se radi zbog acknowledge paketa, a oni su toliko mali da im ne treba ne zna kakav bandwith, a sigurno ne preko 50%. Najviše smanji na 90% od maksimalne vrijednosti, i nikakvog utjecaja na brzinu downloada neće biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zasto ne bi instalirao programcic Cfos Speed koji u upload pakete ubacuje ACK pakete te s tim upload ne zagusuje download? Ja ga imam instaliranog i testirao sam tako da saljem 2MB mail sa full brzinom, a u isto vrijeme skidam s neta file-ove, takodjer sa priblizno full brzinom. Bez programa u doticnoj situaciji nisam mogao nista skidati. Bilo je sporije od modemske veze... ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Geek Wants Out
|
Ovdje :http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46263 je već bila rasprava o Ccfosu pa pogledaj malo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne, praksa nije demantirala teoriju, nego netko ne zna teoriju. postoji i nešto što se zove količina konekcija. i to Vam ubija i download i upload. smanjite to i oboje će poletjeti. a što se tiče teorije... ack paketi su, kao što je gorluk rekao, za nekoliko redova veličina manji od tcp paketa, tako da je zagušenje moguće isključivo u slučaju kontinuiranog opterećenja (npr. prijenos jedne velike datoteke), a torrenti to nisu. upravo su suprotno.
![]() |
#13 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovaj T-com je u KU... ili? Evo upravo uploadam na rapidshare brzinom od 25 k/s , a istovremeno downloadam nesto i skida sa brzinom od jedva 10 k/s !!!!!! Inace veza je 2048/256 Zašto upload gusi download , napominjem nije torrent ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|