|
|
Rezultati ankete: NAJBOLJI call of duty!!?!?!?!!? | |||
Call of Duty 1* |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 13.51% |
Call of Duty 2** |
12 | 16.22% |
Call of Duty 3*** |
0 | 0% |
Call of Duty 4**** |
52 | 70.27% |
Glasači: 74. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Znam da sam stavio jos jednu glupu anketu boze sacuvaj u kojoj sam se zabunio i napisao CRYSIS umjesto KANTERA ali zato evo 1 bolje ankete!!!!?!??!? NAJBOLJI CALL OF DUTY!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned, teška spamara
|
![]() I de molim vas recite jeli ova anketa bolja od one prosle MULTIPLAYER????????? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj prestani barem u naslov stavljati !?!?!?!?!?!, opcenito nije kulturno tako se izrazavati.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned, teška spamara
|
A ***iga ljudi sta se ljutite otvaram teme jet da bi forum bio zanimljivi!!! Da ovo sto radim nije dobro vec bi dobio ban!!!! Necu vise stavljati !?!??!?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!?! bogami. Neka dobijem ban ako trebam radi tema koliko sam otvorio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kriste netko je stvarno veliki ovisnik o COD-u ![]() od COD-a serijala u multiplayer sam uspio odigrati samo COD2, dok sam COD1 igro samo u singleplayer, i naravno COD3 nikad nisam igro jer nije niti izašo za PC već za PS2 ak se nevaram, a COD4 je tek u nabavi nikam mi se nežuri ![]() i sad opet nemogu glasovati koji mi je bolji jer nisam isprobao sva četiri nastavka već samo jedan, i zato bilo bi mi glupo glasovati kako je jedno bolje od drugoga, a da nisam prethodno isprobao ostala tri nastavka u multiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
troumio sam se izmedju cod1,cod2 i cod4 cod1 je originale koji je sve zapoceo cod2 mi je pruzio pun k sati zabave i zanimljivih misija (osim ono u pocetku sa rusima, to mi se nije svidjelo) cod4 je graficki savrsen, izvrstan level desing i raznovrsnost na kraju sam glasovao za cod4 posto sam ga zadnjeg odigrao inace svi rulaju a cod3 je izasao za Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Xbox, PlayStation 2, ne i PC btw cod5 ce opet biti smjesten radnjom u drugi svjetski rat... nek ga se vise okane, npr nek obrade vijetnamski rat (crysis/farcry2 grafika + cod2 gameplay = savrsenstvo), neke od modernih ratova u africi (tipa black hawk down u somaliji), ili cak americki gradjanski rat ne znam vise koju bitku u drugom svjetskom ratu mogu napraviti a da se ne ponove.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Why so serious
|
Istina, ide mi na k... više normandija, berlin, moskva--bolje poznam gradve nek njihovi stanovnici! Da, ljepo bi bilo da naprave tima BLACK HAWK DOWN, poslje COD-a mi je najjača pucačina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Jedinica je za mene bez daljnjeg najbolja, dok je dvojka bila dobra u SP-u al je sve s***ala s 'prelakim' MP-om - svako ko je odigral 20-tak rundi je mogel bit faca bez muke. Četvorka je odlična i baš se vidi ko zna a se baš ne snalazi (That would be me ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Call Of Duty 2 je bio moj glas. Imam klan -=NightWhispers=- Internet stranica je http://nightwhispers.forumotion.com/index.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Teško se odlučit između 1. i 2. Meni je možda CoD1 imala veću utjecaj na mene, s programersko/dizajnerske strane jer je igra bila čista REVOLUCIJA. Kao što je i CoD4, jer je stala uz bok Crysis-u, Bioshocku, (Assassinu) a sve ih pregazila. Čista pouka za gaming a ne grafiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
dev
|
moje glas je za CoD4 CoD3 nije igra za komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Četvorka je itekako glatka a kaj se tiče osječaja pucanja sa rifleom u dojci baš mi fali kad neko skoči preko sanduka i pošalje mi headshoot na drugu stranu mape (hitboxevi su valjda pol metra sa pol metra) ![]() Jedna je priča preciznost sa ciljanjem a drugo su bugovi..... Citiraj:
Ima itekako neobrađenih tema i u Evropi i u Africi kao i na Pacifiku....... a neobrađenih bitaka i to velikih ima na stotine..... Po meni je CoD1 bio dobar, CoD:UO još bolji, dvojka je bila prekretnica ali previše bugovita... CoD4:MW je super. Da sad naprave WWII tematiku ali sa novim engineom i grafikom (kao u četvorci) to bi bila super igra - gdje god je smjeste..... CoD3 je bio konzolaška igra pa nema usporedbe sa PC verzijama.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
svaka je na svoj nacin obiljezila svoje vrijeme, za mene su sve ***ene na svoj nacin(osim cod3), cod4 je novi i sad se igra pa je tu neki plus
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|