PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Najbolji Call of Duty (anketa)!!!!??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=96067)

Tyrannorex 23.01.2008. 16:31

Najbolji Call of Duty (anketa)!!!!???

Znam da sam stavio jos jednu glupu anketu boze sacuvaj u kojoj sam se zabunio i napisao CRYSIS umjesto KANTERA ali zato evo 1 bolje ankete!!!!?!??!?

NAJBOLJI CALL OF DUTY!!!!!!!!!!!!!!

Tyrannorex 23.01.2008. 16:34

I de molim vas recite jeli ova anketa bolja od one prosle MULTIPLAYER?????????:care::care::care:

-POP- 23.01.2008. 16:40

Dvojka.
Četvorka mi nije toliko glatka, nema onog osječaja ubijanja sa rifleom...

pipe 23.01.2008. 17:37

Anketa spreeeeeee!!!!! (hint: UT) Ajd dosta s glupima anketama kad zanmo da je svaki COD dobar!

tutix 23.01.2008. 17:52

Trojka, nemam ni Playstation 2 a nisam ju nikad ni igrao al najbolja mi je. Može lock.

nino 23.01.2008. 17:57

Daj prestani barem u naslov stavljati !?!?!?!?!?!, opcenito nije kulturno tako se izrazavati.

Tyrannorex 24.01.2008. 16:18

A ***iga ljudi sta se ljutite otvaram teme jet da bi forum bio zanimljivi!!!

Da ovo sto radim nije dobro vec bi dobio ban!!!!

Necu vise stavljati !?!??!?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!?! bogami.

Neka dobijem ban ako trebam radi tema koliko sam otvorio.

DANCI 25.01.2008. 01:31

kriste netko je stvarno veliki ovisnik o COD-u :D

od COD-a serijala u multiplayer sam uspio odigrati samo COD2, dok sam COD1 igro samo u singleplayer, i naravno COD3 nikad nisam igro jer nije niti izašo za PC već za PS2 ak se nevaram, a COD4 je tek u nabavi nikam mi se nežuri :D

i sad opet nemogu glasovati koji mi je bolji jer nisam isprobao sva četiri nastavka već samo jedan, i zato bilo bi mi glupo glasovati kako je jedno bolje od drugoga, a da nisam prethodno isprobao ostala tri nastavka u multiju :kafa:

danc00 25.01.2008. 02:25

Citiraj:

Autor DANCI (Post 934954)
kriste netko je stvarno veliki ovisnik o COD-u :D

od COD-a serijala u multiplayer sam uspio odigrati samo COD2, dok sam COD1 igro samo u singleplayer, i naravno COD3 nikad nisam igro jer nije niti izašo za PC već za PS2 ak se nevaram, a COD4 je tek u nabavi nikam mi se nežuri :D

i sad opet nemogu glasovati koji mi je bolji jer nisam isprobao sva četiri nastavka već samo jedan, i zato bilo bi mi glupo glasovati kako je jedno bolje od drugoga, a da nisam prethodno isprobao ostala tri nastavka u multiju :kafa:

Ti zbilja razmišljaš na glas:D:D, al kaj je da je najbolji COD4 još nisi zaigral onda sve u K....,,, hehe AL COD3 je najbolja, igram ju svaki dan na PC-u:care::lol2:

Fug33 25.01.2008. 17:27

troumio sam se izmedju cod1,cod2 i cod4

cod1 je originale koji je sve zapoceo
cod2 mi je pruzio pun k sati zabave i zanimljivih misija (osim ono u pocetku sa rusima, to mi se nije svidjelo)
cod4 je graficki savrsen, izvrstan level desing i raznovrsnost

na kraju sam glasovao za cod4 posto sam ga zadnjeg odigrao

inace svi rulaju

a cod3 je izasao za Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Xbox, PlayStation 2, ne i PC

btw cod5 ce opet biti smjesten radnjom u drugi svjetski rat...
nek ga se vise okane, npr nek obrade vijetnamski rat (crysis/farcry2 grafika + cod2 gameplay = savrsenstvo), neke od modernih ratova u africi (tipa black hawk down u somaliji), ili cak americki gradjanski rat

ne znam vise koju bitku u drugom svjetskom ratu mogu napraviti a da se ne ponove..

danc00 25.01.2008. 19:02

Istina, ide mi na k... više normandija, berlin, moskva--bolje poznam gradve nek njihovi stanovnici! Da, ljepo bi bilo da naprave tima BLACK HAWK DOWN, poslje COD-a mi je najjača pucačina!

MIK 25.01.2008. 19:05

Citiraj:

Autor Tyrannorex (Post 933630)
I de molim vas recite jeli ova anketa bolja od one prosle MULTIPLAYER?????????:care::care::care:

:spam::puke:

mikey_rs 25.01.2008. 20:26

Jedinica je za mene bez daljnjeg najbolja, dok je dvojka bila dobra u SP-u al je sve s***ala s 'prelakim' MP-om - svako ko je odigral 20-tak rundi je mogel bit faca bez muke. Četvorka je odlična i baš se vidi ko zna a se baš ne snalazi (That would be me :o).

kasko 25.01.2008. 20:44

Citiraj:

Autor mikey_rs (Post 935531)
Jedinica je za mene bez daljnjeg najbolja, dok je dvojka bila dobra u SP-u al je sve s***ala s 'prelakim' MP-om - svako ko je odigral 20-tak rundi je mogel bit faca bez muke. Četvorka je odlična i baš se vidi ko zna a se baš ne snalazi (That would be me :o).

ako misliš da je dovoljno samo 20 rundi, onda idemo lijepo jedan War odigrat pa da vidimo kak je multiplayer "lak". Imam server tako da nije problem. Ako netko drugi želi war 1vs1 ili Klan War neka me doda na X-fire: kaskocro

Call Of Duty 2 je bio moj glas. Imam klan -=NightWhispers=- Internet stranica je http://nightwhispers.forumotion.com/index.htm

Ivano 26.01.2008. 02:19

Teško se odlučit između 1. i 2. Meni je možda CoD1 imala veću utjecaj na mene, s programersko/dizajnerske strane jer je igra bila čista REVOLUCIJA. Kao što je i CoD4, jer je stala uz bok Crysis-u, Bioshocku, (Assassinu) a sve ih pregazila.

Čista pouka za gaming a ne grafiku.

smw 31.01.2008. 15:54

moje glas je za CoD4
CoD3 nije igra za komp

MisterM 31.01.2008. 19:27

Citiraj:

Autor -POP- (Post 933633)
Dvojka.
Četvorka mi nije toliko glatka, nema onog osječaja ubijanja sa rifleom...

Četvorka je itekako glatka a kaj se tiče osječaja pucanja sa rifleom u dojci baš mi fali kad neko skoči preko sanduka i pošalje mi headshoot na drugu stranu mape (hitboxevi su valjda pol metra sa pol metra) :banned:
Jedna je priča preciznost sa ciljanjem a drugo su bugovi.....

Citiraj:

Autor Fug33 (Post 935384)
...ne znam vise koju bitku u drugom svjetskom ratu mogu napraviti a da se ne ponove..

Ako je za tebe WWII bio iskrcavanje u Normandiji (bitka u par francuskih sela), malo pustinje i tri ruska grada onda ti predlažem da se prihvatiš malo literature o WWII.

Ima itekako neobrađenih tema i u Evropi i u Africi kao i na Pacifiku....... a neobrađenih bitaka i to velikih ima na stotine.....

Po meni je CoD1 bio dobar, CoD:UO još bolji, dvojka je bila prekretnica ali previše bugovita... CoD4:MW je super.
Da sad naprave WWII tematiku ali sa novim engineom i grafikom (kao u četvorci) to bi bila super igra - gdje god je smjeste.....

CoD3 je bio konzolaška igra pa nema usporedbe sa PC verzijama.

death13 31.01.2008. 23:12

ma ono, svi su COD-ovi dobri, al ova cetvorka....
nemam rijeci, jedna od najboljih igara ikada...

srle 01.02.2008. 12:32

svaka je na svoj nacin obiljezila svoje vrijeme, za mene su sve ***ene na svoj nacin(osim cod3), cod4 je novi i sad se igra pa je tu neki plus

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21.