|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Molim savjet glede fotoaparata
Kupio bi neki fotoaparat isključivo za kučnu upotrebu(ništa specijalno slikanje rođendana i nekih biteljskih okupljanja eventualno neko putovanje poneku sliku i dr.) recimo da sam spreman dati do 1.500KN trenutno sam našao dva modela http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3840030 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3840031 pa me zanima razlika i naravno savjeti ukoliko ima nešto bolje za tu lovu. ![]() EDIT:sorry glede linkova evo onda ovako: CANON Powershot A560 digitalni fotoaparat=1.200KN ili CANON Powershot A570 IS digitalni fotoaparat=1.500KN Unaprijed zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Na Ve-Mil se više ne može staviti linkove...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
razlika je u stabilizaciji slike, kod duze ekspozicije na a560 ces imat mutnu sliku dok kod a570is nece biti, tj bit ce osjetno osjetno bistrija. Imho isplati se za tih 300kn razlike (iznimno korisno kod slikanja u tamnijim uvjetima dok ne koristis blic, naravno i dok rucno podesavas postavke) sto se bolje kupnje tice mislim da trenutno ne postoji, canon je najbolji u tom rangu fotica, od slike do mogucnosti, a ova dva dopustaju prakticki podesavanje bilo cega, tako da se mozes zbilja puno igrati i dobivati odlicne fotke s tim uredajima. Nije klasicni idiot kao vecina ostalih za tu cijenu.
![]() |
#4 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Potpisujem. Imam A710 IS i prezadovoljan sam nijme. Na cannona nebi iso samo bas kad bi patio na estetiku.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Može ako se modificiraju. Princip je da se opis.aspx promjeni u opismp.aspx Još jedna metoda je da se kopira link pa pejsta u adress bar. Nemam pametnijeg posla ![]() npr. umjesto http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3840031 stavimo http://www.vemil.hr/opismp.aspx?prik...&Sifra=3840031
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Kolko muke mi zna zadavat trenutni c2040 to je za poludit (doduse on je jos i starkelja pa je spor, al moze izvrsne fotke napravit) ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Takodjer mrzim blic, pogotovo kad slikam neki predmet, pogotovo izbliza. Al dobro ovo mi je prvi digitalac, nisam ni znao za tu funkciju kad sam ga kupovao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Digitalni fotoaparat KODAK EasyShare Z710 (7.1 Mpixela), 10 x optički zoom (1499kn - hg spot) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
pozdrav
Da odlučio sam se za Canon-ov model 570is i najvjerojatnije početkom sljedečeg mj. poslije mirovine idem u lov na navedenu robu. Hvala svima na savjetima i prijedlozima tako ako u međuvremenu nešto izađe bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
pozdrav
Evo konačno kupio navedeni fotoaparat Canon 570IS cijena je nešto niža(odlična 1.200KN) malo sam duže čekao od predviđenog ali isplatilo se. Hvala svima na dobrim savjetima, sad samo da se naviknem i naučim sve funkcije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|