|
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Obicno se radi preko ChanServa. Probaj utipkat /chanserv help register ili /msg chanserv help register. Vjerojatno si svjestan da prije registracije kanala moras imat regan Nick...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
uff, bilo je davno, al mislim da prvo moraš napraviti kanal, tipa joinaš se na svoj novi kanal, biti ćeš jedini na kanalu, a onda pozoveš chan boota i u njemu bi ti trebalo pisati kako regati kanal, obično ako neznaš kak regati pišeš msg chanservu i pišeš help, trebao bi ti izlistati naredbe i sl...
![]() |
#6 |
Premium
|
pa pošalješ mu mesage, isto ko i svakom živom useru... kak je ono išlo /m Chanserv tralalla...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Kao sto snejk kaze, moras imati 4 usera u kanalu i morate idlati neka 2-3 sata te ga tada pozvati. Da bi mogao pozvati bota moras i sam biti registriran tj imati Q account kako bi bot znao tko ga je pozvao i tko je owner kanala. Kanal mora imati odredjeni broj posjeta inace bot ode nakon 2 tjedna zbog male aktivnosti u kanalu. Uglavnom sve ti pise na ovom linku pa malo prouci.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Fishbot ti nije pravi bot vec samo invite bot koji idla dok ima ljudi u kanalu a kada nema onda bude mozda pola dana/dan i ode. On ti nije za cuvanje kanala i ne mozes upravljati njime tj davati ljude na op listu, welcome poruke itd. Tebi treba L bot a kako ga mozes dobiti pise na linku koji sam naveo na prijasnjem postu. Evo copy/paste sa linka How to request L? >>> You need to be opped on the channel. The channel name cannot be longer than 30 chars (including the # sign). No-one else needs to be opped at this point, giving channel operator status to other users is NOT recommended: * You may lose the channel due to a takeover. * Another channel operator may be able to request L before you. * Do NOT have more than 5 ops! QuakeNet staff will NOT recover the channel or change flags for you! 3. You need at least 3 other users on the channel. These other users just have to be on the channel; they do not need to be authed with Q, voiced or opped on the channel. 4. You need to maintain the channel with the above requirements until the request is successful. Try to request L once in a while (for example every 15 minutes). There is no static time requirement for requesting L, it will take at least a few hours and could even take DAYS. You can NOT see how much time is left. You do not have to ‘start over’ when you get disconnected or when the user count drops below 4. Once you meet the above requirements again, it continues where it left of. To request L you type: /msg R REQUESTBOT #channel You replace '#channel' with the actual channel name you want to request L for.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Kad to upisem javlja mi ovo: -R- Sorry You do not meet the requirements to request L. Please Try again in an hour. (see http://www.quakenet.org/faq/faq.php?c=3&f=112 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
napišeš /op i chanserv bi ti automatski trebao dati op...
![]() |
#17 |
Premium
|
Ma, samo ponovo upisem ono za logiranje na Q i ovaj mi sam da op. Hvala svima na pomoći |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|