|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
![]() ovako kupih leadtek 6800gt od jednog čovika rabljenu bez garancije..nije bitno tko i koliko i grafa radi ko vurica 5 dana,istestiram ju sa svim mogućim testovima i markovima i sve 5 da bi mi danas se ovo počelo dešavati ![]() ![]() Jel ima tko ikakve ideje kak se toga rešiti jer je grafa dosad normalno delala,zvrtel sam sve moguće testove i sve je prožvakala kak treba i igre vrtela na high i sad odjednom buum hijeroglifii.. p.s. nije vista samo je thema Molim pomoć
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Downclock i provjeri hlađenje, ako i tada pokaziva onda ide pomalo u vječnost! Jednom kad sam mjenja hladnjak na 9600PRO onda sam bio spoji neke vodiče na kartici pa je tako bilo, provjeri i to ako si mjenja u međuvremenu hladnjak ili sl! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
Probao sa riva tunerom nemoguće downloackat jer jedino u safe i vga mode moze se uć a tamo ne vidi grafu... ako nema nikakavog drugog načina,recite mi da proglasim smrt. Divan način kako popušit novac. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj editirat bios ili stavit neki drugi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Jbg, shit happens. Evo ja sam ovo lito kupija 2 polovna jarbola koja su pukla u roku od tjedan dana (jedan 100, drugi 150 ojra - novi bi bili oko 250-300), što je reci da bi mi bilo bolje da sam kupio novi ![]() Kad se kupuje polovno, pogotovo bez garancije uvijek postoji rizik...
![]() |
#8 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Zamjenio sam dvije 6800 gt, obje su krepale od istog problema koji i ti imas.
![]() |
#9 |
Registered User
|
![]() |
#10 |
Registered User
|
grafa je mrtva,decloack ne radi ,flashanje biosa nema učinka...dead vram..hvala na pomoći i savjetima pozz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|