![]() |
(riješeno) Grafa na izdahu i da li ima spasa?
ovako kupih leadtek 6800gt od jednog čovika rabljenu bez garancije..nije bitno tko i koliko
i grafa radi ko vurica 5 dana,istestiram ju sa svim mogućim testovima i markovima i sve 5 da bi mi danas se ovo počelo dešavati http://img118.imageshack.us/img118/9...8010qi1.th.jpg http://img118.imageshack.us/img118/5...ilonjv9.th.jpg Jel ima tko ikakve ideje kak se toga rešiti jer je grafa dosad normalno delala,zvrtel sam sve moguće testove i sve je prožvakala kak treba i igre vrtela na high i sad odjednom buum hijeroglifii.. p.s. nije vista samo je thema Molim pomoć |
Downclock i provjeri hlađenje, ako i tada pokaziva onda ide pomalo u vječnost!
Jednom kad sam mjenja hladnjak na 9600PRO onda sam bio spoji neke vodiče na kartici pa je tako bilo, provjeri i to ako si mjenja u međuvremenu hladnjak ili sl! |
Meni ovo zgleda ko s***ana memorija...Probaj downclock, al bojim se da je to memorija otišla...
|
ma gotova je. moze to spomeniti onome od koga ju je kupio, mozda se covjek smiluje pa mu vrati lovu ako je prodavao iz dosade a ne potrebe iako nema razloga za tako nesto.
steta. |
Probao sa riva tunerom nemoguće downloackat jer jedino u safe i vga mode moze se uć a tamo ne vidi grafu...
ako nema nikakavog drugog načina,recite mi da proglasim smrt. Divan način kako popušit novac.:hitthewal::Machineg::grrr: |
Probaj editirat bios ili stavit neki drugi
|
Jbg, shit happens.
Evo ja sam ovo lito kupija 2 polovna jarbola koja su pukla u roku od tjedan dana (jedan 100, drugi 150 ojra - novi bi bili oko 250-300), što je reci da bi mi bilo bolje da sam kupio novi :) Kad se kupuje polovno, pogotovo bez garancije uvijek postoji rizik... |
Zamjenio sam dvije 6800 gt, obje su krepale od istog problema koji i ti imas.
|
Citiraj:
|
grafa je mrtva,decloack ne radi ,flashanje biosa nema učinka...dead vram..hvala na pomoći i savjetima
pozz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |