|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Step 1 Napraviš 2 foldera C:\OFFICE i C:\OXPSP3 Step 2 ubaci Office XP CD u drive Otvori Start/Run... i ukucaš: x:\setup /a ili x:\setuppls /a (na nekim verzijama), gdje je "x" CD drive. Napomena: ne kopirati samo sadržaj CDa jer će biti veći od 900 mb pa nebu stao na CD. Sada će početi «kao» instalacija ali nije instalacija već samo gluma, kada vas pita di vi kažite C:\OFFICE Step 3 Downloadane SP3ove 57.5mb odzipate (WinRAR, WinZIP (to je sfx pa se da, ne pokrenuti aplikaciju) u C:\OXPSP3 Step 4 Otvori Start/Run... i ukucati: (core components update) msiexec /p C:\OXPSP3 \Mainsp3ff.msp /a C:\OFFICE\proplus.msi shortfilenames=true /qb (sve ovo u komadu nisu dva reda) (office web components update) msiexec /p C:\OXPSP3 \Owc10sp3ff.msp /a C:\OFFICE\owc10.msi shortfilenames=true /qb (sve ovo u komadu nisu dva reda) Sada C:\OFFICE sadrži : Office XP SP3 Step 5 Poberi i spali sadržaj C:\OFFICE na CD i to je to. I Preporučam uninstall Offica i onda nanovo instaliraš ovaj SP3 (pobrat će postavke onog uninstalirang, pa čak i Accounte u Outlooku, kontakte, mailove ...) Barem je to meni napravio . Napomena, nije potreban SP1, SP2, prije ovog, ovaj sadrži sve u sebi ...
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Nije moglo ništa kompliciranije? Neće me taj lako vidit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
Prva liga ![]() Two thumbs up BD
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Ja napravio CD i, za nepovjerovat RADI... ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Don't worry. uuuuuuuuuuuuuuuuu Be happy. uuuuuuuuu ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Gade ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
BTW čujem da SP3 radi probleme anti-spam alatima za Outlook.
![]() |
#12 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
ne koristim ga već godinama i sad mi je ovo totalni šok ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Pardonchek, s anti-spam alatima trećih proizvođača.. E da, Outlook + Exchange su apsolutni (korporativni) zakon, naravno, ak' si iza .ebenog dobrog firewalla & antivirusa. Nije da ga koristim doma, dodushe ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|