|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Hitro...kupujem novu maminu
Koja je razlika izmedju epox 8rda3+ i 8rda3I ???? imaju li iste overclockerske mogucnosti?? Ova drugo je dosta jeftinija tako da ce mi ostat i za bolje napajanje!!
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
8rda3i sigurno nema sata, nema ieee1394 i nema dual lan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
8rda3I je ogoljena verzija 3+ točno kako je veky rekao bez s-ata,iee1349,a možda i bez soundstorma.....razlika je otprilika ista kao i zmedju NF7 i NF7-S. radje uzmi 3+ i kvalitetno napajanje od 350W nego 3i i kvalitetno napajanje od 400W(ili više W) ili napravi ko ja...uzmi najbolju ploču i šrot napajanje,nejdi van 2 mjeseca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
oke...a sta je bolje epox ili abit?? Mislim da je epox bolja,abit ide samo do 1.7v chipseta a epox (ako se ne varam) do 1.9...? i koje je bolje napajanje AOPEN od 350 w ili fortron 350 w (supersilent) obje kostaju identicno... ...ili mozda chieftek 360w ?on je najjeftiniji... Bi bila ta napajanja dosta jaka za npr. sljedece: mobilni barton na 220 fsb s kingmax memorijom...recimo da bi cpu core bio 1.9,ddr 2.7...agp 1.6...pa onda jedan hdd,dvd i przilica...pa malo vodenog napajanja...? trenutno imam 300w MS-a ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
isto i sa napajanjem sva tri su ok....da ja biram uzeo bi aopen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
ali sad ga imam na Hardcanu 10 i mogu reće da čuje (onaj specifičan trrr trrrrr trrrr zvuk čitanja/pisanja) pa u idućem pohodu na pcshopove ili željezare kupujem gumene izolatore da stavim između šarafa i nosača |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
NF7 je ultra chipset ali nema sounstrom, SATA, Firewire. Plocu ili 8RDA+, NF7-SL ili AN7- kako je tor rekao sveto trojstvo.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
samo mi objasni zasto ploca nije ok?? ako mu netreba sata, ieee1394 i dual lan ploca je odlicna imao sam i NF7 koja je bila osjetno losija nego ova 8rda3i koju sad imam
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
daj narucio sam vec nf7 reci da mogu zamjenit za epox!!!
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
![]() hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
samo sam rekao da je razlika između 3i i 3+ ista(po dodacima) kao i izmedju nf7 i nf7-s.....kaj sam pogriješio ili sam možda pogriješio u preporuci da uzme bolju ploči i slabije (ali kvalitetno napajanje) rađe nego slabiju ploču i jače napajanje a i rekao sam da koju god uzme neće pogriješiti... pliz nemoj napadati ako nisi ni postove pročitao Thoroughbred ak nisi platio možeš radit kaj očeš.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
raptor ima pristup 5ms....a u testu u sandri ga peru jedino skazi hardovi na 15.000 rpm ja sam svoj platio 1200Kn i dao bi te novce opet....jedina mana je samo 36GB ali pretpostavljam da to znaš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Imao sam dosta Epoxica u svom vlasništvu (od 8k7a pa do RDA+), kroz moje ruke je prošlo njih i previše, svih vrsta. ABIT-ica sam imao dvije. Ono što se meni čini je da generalno gledajući Epox ima manje problema s kompaktibilnosču, GENERALNO su stabilnije i robusnije izrade, siromašnije opcijama, dodatnom opremom itd. ABIT s druge strane ako se pogodi dobra kombinacija memorije, grafulje i finog štelunga BIOSA daje uglavnom odlično opremljenu ploču za određenu klasu, brzu i profinjenu do boli. Velika mana ABITA je podosta velika mogučnost svađe s memorijom. Jednostavno gospođica zahtjeva vrhunske komponente u sebi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ta fina kuja abitica ne zeli vodit ljubav sa mojim winbond isdn adapterom!kada igrat ut2k4 brzo me diskonekta sa neta!isprobo sam asusa i ok radi!ali moj srot nece!a kad skidam ili surfam nema beda!bas je fina kuja!dobit ce po pi..i od asusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() tor kapa dolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Definitivna preporuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Thoroughbred B odgovorio sam ti na PM tako da vise nemam namjeru govoriti o 8RDA3I osim sto se meni pokazala bolja nego NF7 koju sam prodao nakon 5 dana i uzeo 8rda3i ![]()
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma samo promatram sig pa komentiram. Te ono, tagan, vodenjača itd a nema osnovno-dual chanel ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|