![]() |
Hitro...kupujem novu maminu
Koja je razlika izmedju epox 8rda3+ i 8rda3I ????
imaju li iste overclockerske mogucnosti?? Ova drugo je dosta jeftinija tako da ce mi ostat i za bolje napajanje!! |
8rda3i sigurno nema sata, nema ieee1394 i nema dual lan
|
8rda3I je ogoljena verzija 3+ točno kako je veky rekao bez s-ata,iee1349,a možda i bez soundstorma.....razlika je otprilika ista kao i zmedju NF7 i NF7-S. radje uzmi 3+ i kvalitetno napajanje od 350W nego 3i i kvalitetno napajanje od 400W(ili više W)
ili napravi ko ja...uzmi najbolju ploču i šrot napajanje,nejdi van 2 mjeseca :D :D i uzmi enermaxa 460W ili antec,zalman,aopen,chifteck od 400W naviše |
oke...a sta je bolje epox ili abit??
Mislim da je epox bolja,abit ide samo do 1.7v chipseta a epox (ako se ne varam) do 1.9...? i koje je bolje napajanje AOPEN od 350 w ili fortron 350 w (supersilent) obje kostaju identicno... ...ili mozda chieftek 360w ?on je najjeftiniji... Bi bila ta napajanja dosta jaka za npr. sljedece: mobilni barton na 220 fsb s kingmax memorijom...recimo da bi cpu core bio 1.9,ddr 2.7...agp 1.6...pa onda jedan hdd,dvd i przilica...pa malo vodenog napajanja...? trenutno imam 300w MS-a:D i on pogoni sve gore navedeno samo proc radi na 200 fsb uz 1.75v:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
isto i sa napajanjem sva tri su ok....da ja biram uzeo bi aopen |
Citiraj:
ali sad ga imam na Hardcanu 10 i mogu reće da čuje (onaj specifičan trrr trrrrr trrrr zvuk čitanja/pisanja) pa u idućem pohodu na pcshopove ili željezare kupujem gumene izolatore da stavim između šarafa i nosača |
Citiraj:
|
Sad abs gkledam vemilov cjenik i naso sam codegen 480 w za 300 kn vrhunska kvaliteta LOL...kakva su inace codegen napajanja?
|
Citiraj:
|
Pa sta nije abit nf7 nforce 2 ULTRA chipset?
jer epox 8rda3+ je ultra!! |
NF7 je ultra chipset ali nema sounstrom, SATA, Firewire.
Plocu ili 8RDA+, NF7-SL ili AN7- kako je tor rekao sveto trojstvo. |
Citiraj:
samo mi objasni zasto ploca nije ok?? ako mu netreba sata, ieee1394 i dual lan ploca je odlicna imao sam i NF7 koja je bila osjetno losija nego ova 8rda3i koju sad imam |
Citiraj:
daj narucio sam vec nf7 reci da mogu zamjenit za epox!!! |
...
Citiraj:
hehe |
Citiraj:
samo sam rekao da je razlika između 3i i 3+ ista(po dodacima) kao i izmedju nf7 i nf7-s.....kaj sam pogriješio ili sam možda pogriješio u preporuci da uzme bolju ploči i slabije (ali kvalitetno napajanje) rađe nego slabiju ploču i jače napajanje a i rekao sam da koju god uzme neće pogriješiti... pliz nemoj napadati ako nisi ni postove pročitao Thoroughbred ak nisi platio možeš radit kaj očeš.... |
Re: ...
Citiraj:
|
Citiraj:
raptor ima pristup 5ms....a u testu u sandri ga peru jedino skazi hardovi na 15.000 rpm ja sam svoj platio 1200Kn i dao bi te novce opet....jedina mana je samo 36GB ali pretpostavljam da to znaš |
Imao sam dosta Epoxica u svom vlasništvu (od 8k7a pa do RDA+), kroz moje ruke je prošlo njih i previše, svih vrsta. ABIT-ica sam imao dvije. Ono što se meni čini je da generalno gledajući Epox ima manje problema s kompaktibilnosču, GENERALNO su stabilnije i robusnije izrade, siromašnije opcijama, dodatnom opremom itd.
ABIT s druge strane ako se pogodi dobra kombinacija memorije, grafulje i finog štelunga BIOSA daje uglavnom odlično opremljenu ploču za određenu klasu, brzu i profinjenu do boli. Velika mana ABITA je podosta velika mogučnost svađe s memorijom. Jednostavno gospođica zahtjeva vrhunske komponente u sebi:D da bi dala vrhunske rezultate. Fina neka kuja. |
ta fina kuja abitica ne zeli vodit ljubav sa mojim winbond isdn adapterom!kada igrat ut2k4 brzo me diskonekta sa neta!isprobo sam asusa i ok radi!ali moj srot nece!a kad skidam ili surfam nema beda!bas je fina kuja!dobit ce po pi..i od asusa:)
|
Citiraj:
tor kapa dolje :beer: |
Citiraj:
Definitivna preporuka. |
Citiraj:
|
Thoroughbred B odgovorio sam ti na PM
tako da vise nemam namjeru govoriti o 8RDA3I osim sto se meni pokazala bolja nego NF7 koju sam prodao nakon 5 dana i uzeo 8rda3i :D |
Odluka je pala...epox 8rdaI i Tagan 380W +3,3 V: 26A
+5,0 V: 37A +12,0 V: 22A -5 V: 1,0A -12 V: 0,8A +5Vsb: 2,5A Meni se cini kao najbolje napajanje za 500+ kn... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
...kad prodam a7n8x kupujem jos 256 kingmaxa :beer: |
Ma samo promatram sig pa komentiram. Te ono, tagan, vodenjača itd a nema osnovno-dual chanel:D
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |