|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Program za nastavak downloada
Jel postoji program koji bi nakon što je pukla veza i nakon što bi se ponovno našao izvor preuzimao podatke od tamo di je zadnje preuzimanje stalo? Skidam si npr. drivere za grafu i zna mi puknut veza pa moram ispočetka.
![]() |
#2 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
internet download manager? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Jel IDM radi sa rapidshareom? Tamo kad pukne veza onda si amen (što se tiče neregistriranog korisnika).
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.opera.com/ nastavlja skidati bez potreba za skidanejm ikakvih dodataka ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Eto sad skidam file od 400mb sa IDM. Baš me zanima kaj će se dogoditi. Znači ukoliko pukne veza. Moram ponovno pokrenuti download sa servera a IDM bi trebao nastaviti di je stao?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Većina download managera podržavak nastavak downloada ali samo ako to server s kojeg se skida dopušta. Mislim da to rapidshare ne da, bar ne neregistriranim korisnicima. Free download manager ispiše u logu ako server ne dopušta nastavljanje downloada. Iz FAQ-a: Can I resume broken downloads? Yes, but only if you own a Premium-account. With a Premium-account, your requests are sent through more complex server-routines, which also support download-accelerators. Those programs support resume of broken files and even segmented downloads. This means, you can download the same file with many streams, resulting in higher download-speed.
![]() |
#14 |
Premium
|
Ništa od toga. Netload sad neda ni obično skidanje. Ne radi vremena nego kad treba doć do skidanja dobivam blank page. Opet sat i po u vjetar.
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Da prestaneš chatat sam sa sobom i ne izgubiš čitav život na ovaj "problem" pročitaj još jednom moj post. Nema apsolutno nikakve šanse da nastaviš download ako nisi ulogiran s valjanim accountom.
![]() |
#16 |
Premium
|
E ipak postoji i radi! IDM radi savršeno svoj posao. Naravno to radi na netoloadu, a vjerujem da bi i na rapidshareu. Dakle, imao sam file sa 97%, IDE ga je pospremio. Prije par min sam otišao opet da probam skidat i krenulo je ispočetka, e onda sam kliknuo na ikonicu Start Queue i počeo je nadopunjavat prije downloadani file i skidat trenutni file. Kad je završio sa dopunom, još je malo progruntao i rekao 100%. Otpakirao sam i radi.
![]() |
#18 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ok, ok. Neću više slušati tamnu stranu ![]() Inače, hvala na pomoći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|