|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
sto manje buke sto manje para =)
evo vazno mi je da komp ko ono da se necuje skoro nista te bih uzeo ovo napajanje http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...te=0&Sifra=752 te hoce li biti dovoljno za dual 2.0 ghz intel i hd 3870? te kuciste vrlo skromno ali mislim da je dobar izolator buke http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7790001 jesam falio ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
_HZTK_
Datum registracije: Mar 2007
|
Nisi falio. Napajanje je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
pise PFC . a razina buka i hoce li moci sve pokretati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
_HZTK_
|
Znam da piše PFC ali to nema veze sa PNF. Na samom napajanju ti mora pisat PNF. Daj nam malo više informacija o komponentama računala da ti možemo točnije reć da li je dovoljno, ali napajanje je zvijer. Ja za svoju stariju konfu imam 350w PNF i vuče je bez problema i napajanje ne čujem, kao da ne radi. Na ovom od 400w imaš i potenciometar za ventilator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
hd 3870 Intel Pentium E2180 BOX Dual core, 2.0GHz, te neki hard od 250 gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Ako budes malo bolje cital u opisu pronaci ces FSP400-60THN-P, a to napajanje se ne preporucuje. Malo cackaj po forumu i pronadji gdje se prodaje 400Wpnf (mislim adm), jer ve mil ima samo 350 pnf, ali nije na odmet provjeriti telefonom.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
a koji onda a da je tih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
_HZTK_
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
e mene zanima ak uzmem ovog u vemilu(razlog je taj sto mogu na 12 rata bez kamata kupovati) dal ce on normalno raditi na mojoj konfi (moj komp)tj sta bi radilo probleme na tom ne pnf napajanju?
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa ako uzmeš drug Fortron a ne PNF, onda ćeš dobit buke, slabe sange i u najgorem slučaju pregaranje komponeti. Zato ti je bolje uzet 400W PNF nego se kasnije za***avat oko rušenja. buke i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
hustla
|
da,ovo ssastrane!a neznam ono brijem si ak mi codegen od 400 w radi trenutno,zasto nebi ovaj fortron NEPNF radio edit:500-ti post juhuuuu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
_HZTK_
|
Moja je preporuka da ne kupuješ fortrona 400w THN, radije uzmi 350w PNF. 350w PNF ti je jako dobro napajanje. Ja sam svojeg 350w PNF kupio u ve-mila tako da ti mogu potvrdit da ve-mil ima fortrona 350w PNF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
hustla
|
dal je ovo bolje od 350 pnf? http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=20280
![]() |
#20 | |
_HZTK_
|
Citiraj:
I na njemu sa jedne strane ima naljepnica na kojoj pišu specifikacije napajanje. I ti pogledaj to i vidi da li piše PNF. Ako piše PNF onda super. Ako ne piše PNF moja je preporuka da ga ne kupuješ. Ratije uzmi 350w PNF, nego 400w, a da nije PNF. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
a ovaj u hg spota ? valja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Vise puta sam rekao da je 400w Fortron PNF serija. Tomek@Vz radi u vemil-a i barem ga je 50 puta stavioi svaki do sada je PNF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle,ja sam prije 2 ipol mjeseca mjeseca kupovao u zg u vemilu i posto nije bilo 350w oducio sam dodati 100kn uzeti 400w ali sam inzistirao da bude naravno PNF i kad ga je lik donio - naravno na moju srecu , nije bio .... U hgspotu je PNF , isto kao i u admu , a vjerujem da sad je i u vemilu ( mozda su meni htjeli uvaliti jer sam ih pilio i dosadjivao ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ako sam u krivu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
_HZTK_
|
Meni se čini da je bio u ve-mila fortron 400w PNF, ali maloprje sam gledao web stranicu i mislim da je nestao, da ga ne prodavaju više. Ispravite me ako sam u krivu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|