![]() |
sto manje buke sto manje para =)
evo vazno mi je da komp ko ono da se necuje skoro nista
te bih uzeo ovo napajanje http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...te=0&Sifra=752 te hoce li biti dovoljno za dual 2.0 ghz intel i hd 3870? te kuciste vrlo skromno ali mislim da je dobar izolator buke http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7790001 jesam falio ili? |
Nisi falio. Napajanje je:goood:. Obavezno kupi PNF seriju. Nisam siguran da li je u ve-mila taj fortron od 400w PNF, znam da je od 350w PNF. Prije nego što ga kupiš pogledaj da li na njemu piše PNF.
|
pise PFC . a razina buka i hoce li moci sve pokretati?
|
Citiraj:
Na ovom od 400w imaš i potenciometar za ventilator. |
hd 3870
Intel Pentium E2180 BOX Dual core, 2.0GHz, te neki hard od 250 gb |
Vuče bez ikakvih problema, čak bi moglo i ono od 350w, ali rađe uzmi 400w.
|
Citiraj:
Ako budes malo bolje cital u opisu pronaci ces FSP400-60THN-P, a to napajanje se ne preporucuje. Malo cackaj po forumu i pronadji gdje se prodaje 400Wpnf (mislim adm), jer ve mil ima samo 350 pnf, ali nije na odmet provjeriti telefonom. |
Da pričalo se na forumu da je fortron 400wPNF u adm-u.
|
a koji onda a da je tih?
|
Citiraj:
|
u Hgspot-u ima 400PNF (2x18A na +12V piše) - 290kn (al su normalno naljepili svoju etiketu na strateški dio napajanja di piše +12V i ostalo :D)
|
Eto onda uzmi u hg- spotu.
|
e mene zanima ak uzmem ovog u vemilu(razlog je taj sto mogu na 12 rata bez kamata kupovati) dal ce on normalno raditi na mojoj konfi (moj komp)tj sta bi radilo probleme na tom ne pnf napajanju?
|
Citiraj:
|
a oce 350 pnf izdrzat moju konfu?
|
Misliš na konfu u sigu?
|
da,ovo ssastrane!a neznam ono brijem si ak mi codegen od 400 w radi trenutno,zasto nebi ovaj fortron NEPNF radio
edit:500-ti post juhuuuu:chears::chears::chears: |
Moja je preporuka da ne kupuješ fortrona 400w THN, radije uzmi 350w PNF. 350w PNF ti je jako dobro napajanje. Ja sam svojeg 350w PNF kupio u ve-mila tako da ti mogu potvrdit da ve-mil ima fortrona 350w PNF.
|
dal je ovo bolje od 350 pnf?
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=20280 |
Citiraj:
I na njemu sa jedne strane ima naljepnica na kojoj pišu specifikacije napajanje. I ti pogledaj to i vidi da li piše PNF. Ako piše PNF onda super. Ako ne piše PNF moja je preporuka da ga ne kupuješ. Ratije uzmi 350w PNF, nego 400w, a da nije PNF. |
a ovaj u hg spota ? valja?
|
Ja samo znam da je u ve-mila 350w PNF.
Kolega Gilbert5 je rekao da je u hg spou 400w PNF. Ja ne mogu potvrdit jer ga nisam vidio. |
Vise puta sam rekao da je 400w Fortron PNF serija. Tomek@Vz radi u vemil-a i barem ga je 50 puta stavioi svaki do sada je PNF.
|
Citiraj:
|
Evo sad gledam na ve-mil stranici i vidim da imaju dvije vrste fortrona od 400w
BlueStorm i FSP400-60THN-P. Moram poći brzo do ve-mila pa ću baš pitat da mi daju napajanje da pogledam. |
Citiraj:
Ako sam u krivu...:banana::banana: :sweating: |
Meni se čini da je bio u ve-mila fortron 400w PNF, ali maloprje sam gledao web stranicu i mislim da je nestao, da ga ne prodavaju više.
Ispravite me ako sam u krivu.:stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:11. |