|
![]() |
#1 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Pomoc oko maturalnog!
Evo sam da napomenem n apocetku da netrazim da mi napisete maturalni rad vec samo da obajsnite par sitinca....Naime za maturalni rad imam temu:"Izrada i usporedba wireless antena"...znaci na zadatak sam dobio izraditi 3 wireless antene te ih istestirati i usporediti,antene su:3dkorner,canntena,biquad... E sad s antenama sam skoro gotov ali pati me teorijski dio,tocnije sadrzaj... Mislio sam da izgleda ovak nekak: -uvod -opcenito o antenama -wlan -opisivanje postupka izrade antena -usporedba antena -zakljucak Evo ako ima koja dobra dusa da prokomentira redosljed i ako treba napravi korekcije......hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
|
bumphic ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
PM požežani? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo vama iskrica? ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije moje područje ekspertize ali ovo wlan i općenito o antenama mi nekako smrdi, naime ako općenito o antenama znači o antenama generalno dakle wifi, tv, radio itd pa onda sljedi o wifiju to je ok ali je IMHO besmisleno drobit na ionako ograničenom broju strana općenito o antenama a koje nemaju veze s temom rada, ja bi to napisao ovako... uvod - kratki uvod o svrhi rada srać srać... općenito o wifi mrežama - ukratko opisati i pobojati standarde, frekvencijske opsege, protokole itd... vrste antena u wifiu - samo ime govori i tu napisati i teoretski kaj koja radi i kao, prednosti i nedostatke svake vrste i ostalo srać srać... onda na ovaj praktični tj tehnički dio - kako si koju napravio i podaci mjerenja koja si izveo s njima i to za svaku antenu kopnstrukcija i mjerenja pod jednim "podpoglavljem"... na kraju neki zaključak tipa ova se pokazala najboljom radi toga i toga i sl tj nekakva ono recenzija kao kraj i sažetak jer vjerojatno će ti ionako samo pročitati uvod, prolistati ovo kaj si nasrao kasnije, pogledati skice i nacrte jesu dobri i na kraju pročitati zaključak... Na kraju litaratura i zahvale profesorima i ostala sranja koja se već pišu u maturalne... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Rakija
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Woot ![]() ![]() ![]() Fakat ima svakavih... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|