PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Pomoc oko maturalnog! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104086)

LUKA MX 10.04.2008. 09:57

Pomoc oko maturalnog!

Evo sam da napomenem n apocetku da netrazim da mi napisete maturalni rad vec samo da obajsnite par sitinca....Naime za maturalni rad imam temu:"Izrada i usporedba wireless antena"...znaci na zadatak sam dobio izraditi 3 wireless antene te ih istestirati i usporediti,antene su:3dkorner,canntena,biquad...
E sad s antenama sam skoro gotov ali pati me teorijski dio,tocnije sadrzaj...
Mislio sam da izgleda ovak nekak:
-uvod
-opcenito o antenama
-wlan
-opisivanje postupka izrade antena
-usporedba antena
-zakljucak

Evo ako ima koja dobra dusa da prokomentira redosljed i ako treba napravi korekcije......hvala:chears:

LUKA MX 12.04.2008. 16:21

bumphic:D

Crash009 12.04.2008. 16:38

-jel ti ides teh za racunalstvo?

-pitaj šulca on zna dosta o wirelessu

LUKA MX 12.04.2008. 16:44

da idem,mi se i znamo,prodavao si mi onaj mp4 player...
morat cu njega onda pitat u pon,a mislio sam prek vikenda malo pisat radnju....

Crash009 12.04.2008. 16:58

:D ma dok ja skuzim

ja svoju jos nisam ni poceo... al bit ce :D

LUKA MX 12.04.2008. 17:00

ma ima vremena:D
btw sta imas za maturalni?

Fleks 12.04.2008. 17:06

PM požežani? :)

nino 12.04.2008. 17:07

Ovo vama iskrica? :stoopid::D

Crash009 12.04.2008. 17:12

:D znao sam da che Fleks odmah navaliti :D

samo za info nisam požežan, samo idem u skolu tamo ;)

yedwy 12.04.2008. 17:37

Nije moje područje ekspertize ali ovo wlan i općenito o antenama mi nekako smrdi, naime ako općenito o antenama znači o antenama generalno dakle wifi, tv, radio itd pa onda sljedi o wifiju to je ok ali je IMHO besmisleno drobit na ionako ograničenom broju strana općenito o antenama a koje nemaju veze s temom rada, ja bi to napisao ovako...

uvod - kratki uvod o svrhi rada srać srać...
općenito o wifi mrežama - ukratko opisati i pobojati standarde, frekvencijske opsege, protokole itd...
vrste antena u wifiu - samo ime govori i tu napisati i teoretski kaj koja radi i kao, prednosti i nedostatke svake vrste i ostalo srać srać...
onda na ovaj praktični tj tehnički dio - kako si koju napravio i podaci mjerenja koja si izveo s njima i to za svaku antenu kopnstrukcija i mjerenja pod jednim "podpoglavljem"...
na kraju neki zaključak tipa ova se pokazala najboljom radi toga i toga i sl tj nekakva ono recenzija kao kraj i sažetak jer vjerojatno će ti ionako samo pročitati uvod, prolistati ovo kaj si nasrao kasnije, pogledati skice i nacrte jesu dobri i na kraju pročitati zaključak...
Na kraju litaratura i zahvale profesorima i ostala sranja koja se već pišu u maturalne... :D

LUKA MX 12.04.2008. 18:44

Citiraj:

Autor yedwy (Post 999725)
Nije moje područje ekspertize ali ovo wlan i općenito o antenama mi nekako smrdi, naime ako općenito o antenama znači o antenama generalno dakle wifi, tv, radio itd pa onda sljedi o wifiju to je ok ali je IMHO besmisleno drobit na ionako ograničenom broju strana općenito o antenama a koje nemaju veze s temom rada, ja bi to napisao ovako...

uvod - kratki uvod o svrhi rada srać srać...
općenito o wifi mrežama - ukratko opisati i pobojati standarde, frekvencijske opsege, protokole itd...
vrste antena u wifiu - samo ime govori i tu napisati i teoretski kaj koja radi i kao, prednosti i nedostatke svake vrste i ostalo srać srać...
onda na ovaj praktični tj tehnički dio - kako si koju napravio i podaci mjerenja koja si izveo s njima i to za svaku antenu kopnstrukcija i mjerenja pod jednim "podpoglavljem"...
na kraju neki zaključak tipa ova se pokazala najboljom radi toga i toga i sl tj nekakva ono recenzija kao kraj i sažetak jer vjerojatno će ti ionako samo pročitati uvod, prolistati ovo kaj si nasrao kasnije, pogledati skice i nacrte jesu dobri i na kraju pročitati zaključak...
Na kraju litaratura i zahvale profesorima i ostala sranja koja se već pišu u maturalne... :D

e hvala ti puno,tako cu otprilike biti glavni naslovi jos cu samo dodati par naslova i to bi bilo to....:beer:

Marklar 14.04.2008. 19:34

wireless by mad duke

http://forum.pcekspert.com/showpost....0&postcount=12

yedwy 14.04.2008. 20:47

Woot :eek: :stoopid: 53 strane! a meni se svojevremeno (ima tome par godinica) profa iz fizike žalio jer sam napisao radnju sa PREKO 25 strana i reko da moram kratit... :fiju:

Fakat ima svakavih... :nono:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35.