|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Data Execution Prevention?
ok, aj nek mi netko kaže koji je ovo K i zašto mi usere cijeli komp? uglavnom, ako hoću instalirat Daemon tools, verziju 4.08 ili 4.09, nakon instalacije kad sve prođe i hoću ga pokrenut, izbaci mi se ovaj error koji kaže DLL closed, neko sranje tako slično i prekine instalaciju. no, nakon toga mi izbacuje tu grešku ta sve što želim otvorit, win explorer, system settings, sve!! kako da to govno ugasim??? već mi je popilo živaca, cijelu večer pokušavam staviti daeomn toolse. i to istu verziju koja mi je prije radila.. ako probam 4.10, onda mi izbaci pri pokretanju , - Virtual SCSI driver missing, u tom stilu! kako da stavim taj glupavi Virtual SCSI driver, po netu nisam našao rješenje za ove probleme. .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Virutal SCSI driver bi trebali daemon toolsi staviti kod pokretanja instalacije, a prije prvog restarta nakon kojeg se dovršava instalacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Gabre jesi gledao ode slucajno ? http://www.tech-recipes.com/windows_tips566.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A ako u potpunosti isključiš DEP? U boot.ini datoteci umjesto /NOEXECUTE=OPTIN napiši /NOEXECUTE=ALWAYSOFF, spremi i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
|
čemu uopće ovo služi? taj data execution? pošto mi se danas upalilo bez nekakvog pametnog razloga i sruši mi windoze, no pošto imam drugu instalaciju na drugoj particiji, digao sam drugu i onda iz boot.ini stavio ovo ko jonyb, i rade sad windoze... mislim da ću ovih dana stavit Vistu na ovu drugu particiju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
http://support.microsoft.com/kb/875352 DEP je najbolje isključiti čim se instaliraju windowsi tak da se riješiš problema koji se mogu pojaviti kasnije... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
|
da, iako prije nisam nikad imao problema s njim, izgleda da novi updateovi nešto useru, pošto sam sad stavio windoze koje imaju update do 9 mjeseca... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|