|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Tipkovnica?
Kupujem tipkovnicu jer se moja trenutna nakon 4 godine totalno izneredila,ima dana kad uopce ne radi. Gledao sam malo po ducanima i upala mi u oko jedna ljepotica,tocnije Logitech UltraX flat desktop. Stvar izgleda strava brijacki, mislim da Compaq svoje desktop strojeve isporucuje samo s njima. Ima veoma kratak hod tipki,slicno kao na laptopu, ali je tipkanje puno ugodnije. Sad me zanima ima li je netko od vas i osim nje sto preporucate do 250kn da izgleda barem priblizno kao ova. BTW Genius ima lijepe spravice sa kalkulatorom za 110kn ako se ne varam ali nisam siguran u njihovu kvalitetu jer je cijena dosta sitna. Sto mislite?
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Za što ti treba? Znam da se bez nje ne može ali koja je primarna namjena? Npr. moja prvenstveno sluši za rad u Officeu i tako se zove. Ove tanke su kao od laptopa a to sigurno ne želiš. Vjeruj mi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
|
Primarna namjena Photoshop i Office. Igranje, vrlo mala primjena. Znaci izgled me prevario, Ok,vise vjerujem tebi nego prodavacu jer bi oni i boga prevarili. Nego Genius za 100kn. Sto velis?
![]() |
#4 |
Feldwebel
|
Keytronic 2000 ergoforce je bog i batina za pisanje i igrice ali je i prvak svijeta (i šire okolice) u ružnoči. Najbolja Office (kompletan) tipkovnica je MS Office. Najbolja za igranje je stara Cherry G83 (tvrda i nepoderiva i nije za pisanje) Ako želiš All in wonder onda Logitech (bilo koja Office). Tako imaš sve u jednom ali ništa nabolje. E sada treba odlučiti. ![]()
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kladim se da će RAK reći KeyTronic ErgoForce 2000 (možda sam zeznuo brojku) ![]() I slažem se sa RAKom, tipkovnice sa plitkom hodom tipki su na duge staze banana, ili sam ja toliko naviknut na ovu svoju Cherry G63 (5 i pol godina vjerno služi, kad (ako ![]() Nego, RAK, kakvu to tipkovnicu imaš, nije ti baš dobra ova na laptopu ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
AAA, dok sam pisao već je RAK postao. Jesam rekao, a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
|
Jesmo pisali u isto vrijeme? ![]() Imam tu na laptopu koja je nužno zlo. Druga je MS Office. Treća je Chicony za servis. Četvrta je IBM Click. Peta je Olivetti. Šesta će biti.
![]() |
#8 |
Guest
|
Što ćeš, pisao sam još sastrane po ICQ-u... ![]() Što je reći da nemaš ovu KeyTronicovu? Ova Microsoftova, da to nije ona čudnovato oblikovana koja ima razlomljen dio sa slovima u kao dvije udubine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Feldwebel
|
Nemam Keytronic nego sam dugo radio na njoj. Ne paše mi u koncept rada. Više mi odgovara MS Office jer ne bavim se toliko pisanjem koliko editiranjem teksta. Nije to neka ergonomska. Ima normalan oblik, neke tipke drugačije razmještene, puno dodatnih i scroll, copy, paste, back, forward na desnoj ruci. To mi neopisivo treba. Ne znam kako sam mogao bez toga. Spasilo mi je sate i sate rada.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ovak, je imam onu Logitech Internet Keyboard i tipkovnica je zakon! preporuka svima. za pisanje je super, a i za gaming.Ima normalan raspored tipki, ne onaj suzeni enter, delete gore na mjestu inserta, i slicne bedastoce. kosta oko stotinjak kuna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
E, ja isto voutam za Lođitek. Od svih koje sam probao, a jesam bar 20 različitih (šta firmi, šta modela), Lođitekove su mi najbolje. Već par godina lupam po bežičnoj Lođitekovoj tipkovnici "i" serije i zakon mi je.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja imam BTC-ovu za 50 kunića. Meni je odlična. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
(°_°)
|
zasto se svi bunite protiv kratkog hoda tipki? ja vec jedno 2 godine tipkam po nekoj no-name tipkovnici sa takvim tipkama, i kad dodjem na neku drugu sa onim ogromnim tipkama, jednostavno pisem bar 20% sporije... naravno, znam da te tipkovnice nisu za igranje, jer te to ubija u pojam, al za tipkaranje po wordu i internetu i sl stvarima su bogom dane, barem meni ![]() a evo nedavno sam kupio u Ve-milu neku crnu Codegen za 40kn... izgleda odlicno, a cijena je simbolicna ![]() naravno, isto ima niske tipke ....
![]() |
#16 | |
Billy lives forever
|
Citiraj:
Ipak dati 250kn je mozda previse jer se za 100-130kn moze naci avion od tipkovnice osim ako ne trazite bas cudo.
![]() |
![]() |
#17 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
inače, driveri su očajni i brdo tipki se ne može programirati. jadno, ali tipkovnica kao takva je odlična.
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Billy lives forever
|
Bas gledam tu BTC za 104kn.nelose za tu lovu, samo mi malo smeta onaj kruzic ispod al vidicemo
![]() |
#23 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Isprobao sam par tipkovnica na Toshibinim i Digitalovim laptopima, par no-name tipkovnica i jednu Logitechovu sa plitkim hodom i nijedna mi nije legla. Cherry mi je još najbolja. Stvar navike, valjda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
I moja ima isto 5 i pol godina i ne da se, radi kao i prvog dana. Kažem, vjerojatno je stvar navike što mi je najbolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vucibatina Deluxe
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam ubo u Linksu Coolermasterovu tastaturu od brusenog aluminija. Izgleda mrak, tiha je ko mi$ u polju, pa cak i nije preskupa, nekih 320ak kunica il tak nes. Sta se tice multimedijskih gumbica i dugmica, $tanga. Nema nis, ziva klasika. Zaista je oku ugodna i ne vjerujem da mozes naci nekaj bolje. Jedina zamjerka je, a mozda i nije, sto sam primjetio na je odredenim tipkama koje najvise koristim zamjetna izlizanost ili mozda cak produkt mojeg simultanog zderanja cevapa i tipkanja po tastaturi. Uglavnom skokni do Linksa i opipaj ju, bolje je kvalitete od Logitecha ali i skuplja. E da, kad je mala vidi, mozda cak i 'dobijes' malo cesce =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Billy lives forever
|
ja sam kupio BTC 8190A i tipkovnica je mrak u odnosu na moju bivsu. tipkanje je iznimno ugodno a multimedija tipke još nisam podesio. Sve u svemu dobro ulozenih 106kn
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|