|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
XviD 2 pass
pa spremim taj file u neki treci i to bi trebalo bit to, e sad meni se dogodi sljedece: -->
original ima 300 i nestoMB ja to pokusavam stavit na 170MB, znaci 150MB video i 20MB audio onaj prvi file koji dobim ispada mi 25MB!! i bez slike (tj. ssamo je crno) zvuk je tu. drugi file takoder, 25MB al je slika cijela zelena... pls hlp!!! ok, little problemo, kak u VirtualDubu recompresirat video s 2passom, napravio sam sljedece, kolko sam skuzio s neta...
prvo sam snimio jedan film s tunerom, e al mi je taj fajl malcice prevelik, moram ga recompresirat kolko sam skuzio to ide ovako: 1. otvorim file -> namjestim xvid -> 2pass - 1 pass -> i spremim to u novi file. 2. otvorim taj novi file pa onda stavim 2 pass - 2 pass int i upisem velicinu, (stavim 146000, jel to priblizno 150MB??) --> pa spremim taj file u neki treci i to bi trebalo bit to, e sad meni se dogodi sljedece: original ima 300 i nestoMB ja to pokusavam stavit na 170MB, znaci 150MB video i 20MB audio onaj prvi file koji dobim ispada mi 25MB!! i bez slike (tj. ssamo je crno) zvuk je tu. drugi file takoder, 25MB al je slika cijela zelena... pls hlp!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Evo ti direktni link do objasnjenja na Doom9. Valjda ce ga otvoriti ![]() Uglavnom kod sejvanja 1st pass izaberes ono "Add to operation and defere processing". VirtualDub ne bude krenul enkodirati vec ces izabrati postavke za 2nd pass int. i opet isto kod sejvanja. Stisnes F4 da dobijes job list i stisnes START. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RIAA
|
thnx, it helped!!! |
![]() |