|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Preporuka: mob sa UMTS-om
pozdrav. mozete mi preporuciti neki mob sa UMTS-om cjene do kakvih 1500kn ak je moguce i po mogucnosti Sony Ericson jer Motorolu vise ne zelim vidjeti. koji se najlakse spajaju preko bluetooth-a jer nokiu i motorolu nisam nikada uspio spojit. motorola mi radi samo preko usb kabela. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
ja ti trenutno imam k800i, tj skoro već 2 godine, i umts radi fantastično, skineš si operu mini i šajbaš po netu kao veliki, dobiješ i kabel za spajanje na komp ili na lap, spojiš, instaliraš i za čas imaš i net preko moba na lapu ili kompu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
nije mi bitno surfanje preko moba. bitno mi je za laptop. znaci da se sto jednostavnije spojim i to po mogucnosti prek bluetooth-a. motorolu nikako ne uspjevam namjestit da radi, samo preko usb kabela. isto tako prosle godine frend mi je posudio nokiu, mislim da je bila ona N70 i isto je nikako nisam mogao namjestit prek bluetooth-a. ajd da prosirim potragu iako je to sci-fi probably. znaci mob do 2000kn sa UMTS/HSDPA, MP3 player (da mogu spojit obicne stereo slusalice ak to postoji), Nokia ili Sony Ericson, kamera od 2m na gore. i da se moze bez vecih komplikacija "otkljucat" ako kupim kodirani jer mi treba za inozemstvo. ovako bi dobio i internet i MP3 player u jednom. problem je sto bih htio da mogu spojit svoje stereo slusalice, a ne onu komu koju se dobije sa mobovima. imam pretplatu min 45kn od Tele2 od prvog dana otkad su otvorili, neznam dal to sta vrijedi za povoljniju kupovinu moba hvala. Zadnje izmijenjeno od: Router. 22.10.2008. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
ne uspjevam ga naci na tele2, vip ili t-mobile stranicama. jel to jos u prodaji? nasao sam njegov review na gsmarena i cini se ok. koju stranicu jos koristite za citanje review-a mobova? totalno sam van svega toga. za telefoniranje jos uvjek nosim onaj prastari sony ericson koji sam dobio za kakvih 100kn kad sam uzeo tele2 drugi dan kad je nastao i to mi je najbolji mob ikad ![]() poz Citiraj:
a koliko sam uspio naci na review-ima ta 2 mi nemaju HSDPA i mini stereo plug :-(? Zadnje izmijenjeno od: Router. 22.10.2008. u 11:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Onda uzmi g502 za 1200kn ali nebrandiran u nekom ducanu. Ima takoder sve sto trebas hsdpa 3.6mb Zadnje izmijenjeno od: Router. 22.10.2008. u 11:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|