![]() |
Preporuka: mob sa UMTS-om
pozdrav.
mozete mi preporuciti neki mob sa UMTS-om cjene do kakvih 1500kn ak je moguce i po mogucnosti Sony Ericson jer Motorolu vise ne zelim vidjeti. koji se najlakse spajaju preko bluetooth-a jer nokiu i motorolu nisam nikada uspio spojit. motorola mi radi samo preko usb kabela. hvala. |
ja ti trenutno imam k800i, tj skoro već 2 godine, i umts radi fantastično, skineš si operu mini i šajbaš po netu kao veliki, dobiješ i kabel za spajanje na komp ili na lap, spojiš, instaliraš i za čas imaš i net preko moba na lapu ili kompu...
|
isto tako i k770i i slični modeli...
|
nije mi bitno surfanje preko moba. bitno mi je za laptop. znaci da se sto jednostavnije spojim i to po mogucnosti prek bluetooth-a. motorolu nikako ne uspjevam namjestit da radi, samo preko usb kabela. isto tako prosle godine frend mi je posudio nokiu, mislim da je bila ona N70 i isto je nikako nisam mogao namjestit prek bluetooth-a.
ajd da prosirim potragu iako je to sci-fi probably. znaci mob do 2000kn sa UMTS/HSDPA, MP3 player (da mogu spojit obicne stereo slusalice ak to postoji), Nokia ili Sony Ericson, kamera od 2m na gore. i da se moze bez vecih komplikacija "otkljucat" ako kupim kodirani jer mi treba za inozemstvo. ovako bi dobio i internet i MP3 player u jednom. problem je sto bih htio da mogu spojit svoje stereo slusalice, a ne onu komu koju se dobije sa mobovima. imam pretplatu min 45kn od Tele2 od prvog dana otkad su otvorili, neznam dal to sta vrijedi za povoljniju kupovinu moba hvala. |
v640 ima sve sto trazis i nije skup
|
Pa opet ponavljamo SE K770i, k800i! Upravo sam spojen preko k770i i ne može jednostavnije. Preko BT i samo deri.
|
Citiraj:
poz Citiraj:
a koliko sam uspio naci na review-ima ta 2 mi nemaju HSDPA i mini stereo plug :-(? |
Onda uzmi g502 za 1200kn ali nebrandiran u nekom ducanu. Ima takoder sve sto trebas hsdpa 3.6mb
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:59. |