|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ping problemi
Pozdrav. ![]() Korisnik sam Iskona (fuibljaktcom ![]() Recimo ljudi iz Rumunjske, Slovačke, Poljske, Francuske, Austrije imaju očajnu vezu samnom. Govorim striktno o krajnjim korisnicima, a ne nekim stranicama i slicno itd. Opalim ping na te ljude kaze 100-200 ms... Ako nije onda opalim tracert pa se negdje na rutama bar 3 timeouta pojave. Stovise u trenutku pisanja tracert na google mi javlja 4-5 timeouta. Dakle zanima me jel netko ima slicnih problema i/ili ima to veze sto su dizali brzine s obzirom da je to sad gotovo? Recimo igramo ja i prijatelj istu igru na istom hostu iz neke random drzave; meni je slideshow od igre dok njemu na DCM-u savrseno. Moze li itko ikako pomoci? Da zovem Iskon ili sto? Ne vjerujem da ce klasicno mi "slanje servisera/otklanjanje kvarova" pomoci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako si baš iz Varaždina si provjerio možda dal ti je dostupna optima? Uštedit ćeš si para, a i ping bi ti trebao biti normalan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ti si na Optimi? I nemas ovakve probleme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne znam za optimu ali od početka svih akcija (T-com, iskon, amis...) upgradea sve se raspada na sve strane. Isto tako nisi napisao koju brzinu imaš - ako si na večim brzinama - onda nastaje rusvaj....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da potpisem mister m-a od kada je poceo upgrade svi se zale na pucanje neovisno o gradovima tako da nema ti druge vec cekati ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
|
Imam 2mbita. Sto se tice pucanja i tog to kuzim. Stovise nemam nekih problema bas sa pucanjem nego izricito tak "medjunarodne veze" su strašne. Jučer google ping imao 100ms... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|