![]() |
Ping problemi
Pozdrav. :frend:
Korisnik sam Iskona (fuibljaktcom :puke:) u Varaždinu i ochito igram dosta igrica pa me zanima ovako; u zadnjih mjesec dana medjunarodne veze su preloše. Recimo ljudi iz Rumunjske, Slovačke, Poljske, Francuske, Austrije imaju očajnu vezu samnom. Govorim striktno o krajnjim korisnicima, a ne nekim stranicama i slicno itd. Opalim ping na te ljude kaze 100-200 ms... Ako nije onda opalim tracert pa se negdje na rutama bar 3 timeouta pojave. Stovise u trenutku pisanja tracert na google mi javlja 4-5 timeouta. Dakle zanima me jel netko ima slicnih problema i/ili ima to veze sto su dizali brzine s obzirom da je to sad gotovo? Recimo igramo ja i prijatelj istu igru na istom hostu iz neke random drzave; meni je slideshow od igre dok njemu na DCM-u savrseno. Moze li itko ikako pomoci? Da zovem Iskon ili sto? Ne vjerujem da ce klasicno mi "slanje servisera/otklanjanje kvarova" pomoci... |
Ako si baš iz Varaždina si provjerio možda dal ti je dostupna optima? Uštedit ćeš si para, a i ping bi ti trebao biti normalan...
|
Ti si na Optimi?
I nemas ovakve probleme? |
Ne znam za optimu ali od početka svih akcija (T-com, iskon, amis...) upgradea sve se raspada na sve strane.
Isto tako nisi napisao koju brzinu imaš - ako si na večim brzinama - onda nastaje rusvaj.... |
da potpisem mister m-a od kada je poceo upgrade svi se zale na pucanje neovisno o gradovima tako da nema ti druge vec cekati :(
|
Imam 2mbita.
Sto se tice pucanja i tog to kuzim. Stovise nemam nekih problema bas sa pucanjem nego izricito tak "medjunarodne veze" su strašne. Jučer google ping imao 100ms... |
Da, pingovi su strašni i ja sam na 2 mbita iskon.....
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04. |