|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
oko 40 giga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
obicno malo manje od 100gb od toga je ~60gb upload ~30gb download najvise 80gb upload i 70gb download
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Cca. 200GB, od toga tek 30GB uploada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
490gb rekord, prosječno 200-300 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
oko 100gb svaki mjesec otkad imam flat ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Kod mene nije tako...svaki film znam di je, i svaki sam pregledao...kod mene ide skidaj>gledaj>pa opet skidaj(a pola filmova je iz lokalne videoteka tako da su barem jednom pregledani), tako da se to pregleda...ali cemu uopce flat ako nista ne skidate...osim ako imate dublji džep... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Koja glupost... Pa nije flat zato da se skida sve sto se skinuti da, nego zato da mozes bezbrizno biti na netu, a da se ne treses oko prometa. Ok skinut stvar tu i tamo, pa cak i svaki dan... al 24/7 skidanje je glupost. Istina je, svi kad smo presli na flat smo imali maniju par dana, al Bože moj ![]() Nakraju imas u folderu downloads 300gb gluposti koje neces nikada pogledati, a samo ti smetaju. I da sam ja provider uveo bi sankcije za leechere tog kalibra. I da moja mjesecna potrosnja je od 60-100gb. Cak i manje zadnje vrijeme.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
kad sam dobil DSL prije 3 mjeseca, imal sa FLAT 2 mjeseca za 1kunu, i prvi mjesec sam imo 80GB a drugi 70GB.. tu sam si skinuo što mi treba i dalje imam 5GB paket.. ali mi je ipak malo premali taj paket.. a jesu to stavili, ono 1GB, 5GB i flat.. da je barem osnovni paket 5GB, ovaj drugo 15-20GB i FLAT.... jer puno igram COD4 i skidam live setove + kupljene mp3ce s beatporta.. i evo, već sam danas na 6GB... a gdi je još kraj mjeseca.. ili da smanje cijenu Flata na paket od 5GB i onda bi bilo oK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
imam paket 5 gb,od nove godine flat... inace trosim do 5,ali mi fali skinuti filmic,igru,novije albume itd... znam da ce me i ta ludost proci za tjedan dva (kao i ostale)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|