![]() |
mjesecna potronja adsl
koliko Gb mjesecno ulovite surfanjem,p2p i ostalim
|
oko 40 giga :D
|
svaki mjesec drugačije, u ovom mjesecu imam 50gb za sada
|
oko 100Gb
|
rekord 353 gb
|
5gb :)
|
obicno malo manje od 100gb
od toga je ~60gb upload ~30gb download najvise 80gb upload i 70gb download |
Cca. 200GB, od toga tek 30GB uploada...
|
Oko 150GB... :-)
|
490gb rekord, prosječno 200-300
|
oko 5-6gb, nema me preko tjedna kod kuce pa trosim skolski net xD
|
oko 100gb svaki mjesec otkad imam flat ...
|
od 50 do 150gb, ovisi kako kada ...
|
oko 100gb
|
110-130gb...
|
140 Gb
|
Imam Flat 8mbit, ali sam skrban. :D Trosim do 10gb max, najvise sam potrosio 30gb i to jos pred 3 i pol godine na 384/64.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gle sa 2mbit-a picim torrent po torrent..dok bi sa 8mbit to malo kombinirao...a ako još ukljucis buraza sa kojim sam u LAN-u....tako da se to iskoristi....
|
što imate skidati preko 100gb mjesečno, meni nije jasno...
imam flat već dugo, no stvarno ne znam što bih skidao.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e pa to i ja mislim, da se skida bez veze, i onda stoji u Tb diskova okolo po kući.
|
Kod mene nije tako...svaki film znam di je, i svaki sam pregledao...kod mene ide skidaj>gledaj>pa opet skidaj(a pola filmova je iz lokalne videoteka tako da su barem jednom pregledani), tako da se to pregleda...ali cemu uopce flat ako nista ne skidate...osim ako imate dublji džep...
|
Koja glupost...
Pa nije flat zato da se skida sve sto se skinuti da, nego zato da mozes bezbrizno biti na netu, a da se ne treses oko prometa. Ok skinut stvar tu i tamo, pa cak i svaki dan... al 24/7 skidanje je glupost. Istina je, svi kad smo presli na flat smo imali maniju par dana, al Bože moj :D Nakraju imas u folderu downloads 300gb gluposti koje neces nikada pogledati, a samo ti smetaju. I da sam ja provider uveo bi sankcije za leechere tog kalibra. I da moja mjesecna potrosnja je od 60-100gb. Cak i manje zadnje vrijeme.... |
Mislim da nikad nisam više od cca 50-70GB
|
kad sam dobil DSL prije 3 mjeseca, imal sa FLAT 2 mjeseca za 1kunu, i prvi mjesec sam imo 80GB a drugi 70GB.. tu sam si skinuo što mi treba i dalje imam 5GB paket.. ali mi je ipak malo premali taj paket.. a jesu to stavili, ono 1GB, 5GB i flat.. da je barem osnovni paket 5GB, ovaj drugo 15-20GB i FLAT.... jer puno igram COD4 i skidam live setove + kupljene mp3ce s beatporta.. i evo, već sam danas na 6GB... a gdi je još kraj mjeseca.. ili da smanje cijenu Flata na paket od 5GB i onda bi bilo oK...
|
imam paket 5 gb,od nove godine flat...
inace trosim do 5,ali mi fali skinuti filmic,igru,novije albume itd... znam da ce me i ta ludost proci za tjedan dva (kao i ostale)... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |