|
![]() |
#1 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
hr tipkovnica u winxp
.. evo danas sam kupil originalni Microsoft® Windows® XP Proffesional i programom nlite izbacil sve suvisne stvari, no zaboravil sam ostaviti hrvatsku tipkovnicu. jel je moguce instalirati ju nadoknadno, ako da, kako? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napravi novu instalaciju, ali ovaj puta ostavi podršku za HR tipkovnicu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
probaj u regional settingsima ju addati pa ce te traziti cd i onda stavis xp cd iako neznam koliko ce to drzat vodu kada su nlite-ani win-s
![]() |
#4 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
nemoguce, sve sam pare potrosil da kupim Microsoft® Windows® XP, i nemam vise ni lipe za dodatni cd/dvd ne pali zato jer na CDu uopce nema nijedne tipkovnice osim EN, probal sam s Microsoft® Windows® XP originalom al nije islo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma sta se mucis, stavi original i reinstaliraj, cas posla...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|