|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Gdje kupiti original igre u Hrvatskoj
Bok, Evo pitanja pa pomognite ako znate. Gdje kupiti original igre u Hrvatskoj, točnije gdje kupiti original Quake 3. Pišem iz Pule, u Pulskom Algoritmu ga nema , a i neznaju dali će ga dobiti, a na njihovom siteu ga isto nema u katalogu. Dali još netko prodaje original igre u HR ( molim ime prodavaonice i po mogućnosti grad) Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam Quake 3 kupio u Videotopu, ne znam dal ga ima u Puli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
dečki moji ja sve više kužim da nekim mlađim ljudima fali šaraf-dva u glavi. Nekad su za Amigu igrice koštale ko suho zlato, al smo ih kupovali... padalo nam je na pamet da ih kopiramo (tada nisu niti bile zaštićene) ali to nije bilo fora. ipak smo ih kupovali. to je potpuno isto (i ni po čemu različito) od krađe... kao da kažeš zašto prolaziti muku oko dizanja kredita za auto, ako možeš ciglom razbit izlog i otpeljat se do najbližeg limara/lakirera. nemojte misliti da se ja sad tu pravim dobrica-dobrić, ali to je krađa. sad, da li kradete jer ne podržavate monopol i neprilagođavanje cijena standardu, ili zato što ne znate nikako drugačije, to je vaša stvar. ali GARF čemu čuđenje ako netko želi platiti ono što uzima ? mislim.. netko je uložio godine truda u to i sad mu taj rad propada zato što producenti nabijaju monopolističke cijene i proizvod se ne prodaje (ne govorim o Q3). hvala q..zu da netko ima želje i mogućnosti platiti taj proizvod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Fuck of s nelegalnim stvarima!Ne želim se svađat s nikim ali: LOPINE NISU DOBRODOŠLE NA FORUMU!!
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Da imam novca za original CD-ove, kupovao bi ih, nemam novca pa ih ne kupujem. Jedino sto sada moram skupit 300 i kusur KN za CoD jer mi treba za MP.
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Šala, šala! BTW.Jesi u kojem CoD klanu?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj: