![]() |
Gdje kupiti original igre u Hrvatskoj
Bok,
Evo pitanja pa pomognite ako znate. Gdje kupiti original igre u Hrvatskoj, točnije gdje kupiti original Quake 3. Pišem iz Pule, u Pulskom Algoritmu ga nema , a i neznaju dali će ga dobiti, a na njihovom siteu ga isto nema u katalogu. Dali još netko prodaje original igre u HR ( molim ime prodavaonice i po mogućnosti grad) Thanks |
Ja sam Quake 3 kupio u Videotopu, ne znam dal ga ima u Puli.
|
dakle vas dvoje ste quakeri. Jel igrate online?? koji su vam nickovi??
moj pise u sigu:D |
Pa koja svrha original Q3 ako iams tone cedkeyva okolo koji rade na netu?!
|
Citiraj:
dečki moji ja sve više kužim da nekim mlađim ljudima fali šaraf-dva u glavi. Nekad su za Amigu igrice koštale ko suho zlato, al smo ih kupovali... padalo nam je na pamet da ih kopiramo (tada nisu niti bile zaštićene) ali to nije bilo fora. ipak smo ih kupovali. to je potpuno isto (i ni po čemu različito) od krađe... kao da kažeš zašto prolaziti muku oko dizanja kredita za auto, ako možeš ciglom razbit izlog i otpeljat se do najbližeg limara/lakirera. nemojte misliti da se ja sad tu pravim dobrica-dobrić, ali to je krađa. sad, da li kradete jer ne podržavate monopol i neprilagođavanje cijena standardu, ili zato što ne znate nikako drugačije, to je vaša stvar. ali GARF čemu čuđenje ako netko želi platiti ono što uzima ? mislim.. netko je uložio godine truda u to i sad mu taj rad propada zato što producenti nabijaju monopolističke cijene i proizvod se ne prodaje (ne govorim o Q3). hvala q..zu da netko ima želje i mogućnosti platiti taj proizvod. |
Garfi, mislim da si dobio OK odgovor. Nemoj započeti još jednu u nizu rasprava koja mora završiti na neugodan način.
|
Fuck of s nelegalnim stvarima!Ne želim se svađat s nikim ali: LOPINE NISU DOBRODOŠLE NA FORUMU!!
|
Da imam novca za original CD-ove, kupovao bi ih, nemam novca pa ih ne kupujem. Jedino sto sada moram skupit 300 i kusur KN za CoD jer mi treba za MP.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šala, šala! BTW.Jesi u kojem CoD klanu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |