|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Svi koji traze TIHO napajanje! Evo velike usporedbe!
![]() Zadnje izmijenjeno od: atha. 05.10.2007. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ok, je to, ali... wtf je s slikom? odnosno načinom postanja iste. Po usporedbi vidim da je Yesico 550W najtiši, valja to kaj ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a i da valja sumnjam da je dobavljivo kod nas a i vidi se da seasonic jako ljepo obavlja posao ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
btw sta je sa slikom? zar nesmijem postat da se odma slika otvori?
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Jaooo, Zar Seasonic nema omotane kablove sa onom nekom zastitom kao i corsair?? Zna netko??
![]() |
#6 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovaj Enermax noisetaker 485W se isto dobro drzi, ali ne vidim da ga ima kod nas za kupit?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Trebali bi oni zvat Razera na testiranje i ubacit 4. tabelu "Cvrchanje napajanja" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Disko, slika je preko 50kb, stavljaj u thumb. Drugo, kada se piše o tuđim recenzijama/vijestima, navede se izvor! EDIT: Zapravo, slika može ostati, 50-60kb i samo je jedna pa može. Ali izvor lijepo navedi, to je pravilo. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 04.10.2007. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Oce proc bez toga? Ajd nek prodje, nabacio sam veoma korisnu sliku sa prilicno tocnim podacima pa sad da idem trazit izvor potrajalo bi...
![]() |
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nema problema, našao sam ja. ![]() Inače, taj Yessico je isto pasivno napajanje. Ostatak review-a, pogledajte na : Matbe.com review 26 napajanja EDIT: Razer (khm...pico...) me prestigao. Samo sam ukucao u Google "Yessico 550W antec phantom" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
s koje daljine je ovo snimano? Jer brojevi od 40db i vise mi uopce nisu jasni, kada je SPCR radio review nekih napajanja koja su ovdje i decibeli se krecu od 20-25 (i lijepo je napisano da je mikrofon udaljen 1m)... Dal oni ovdje imaju jos neki uredaj koji radi 40db pa su neka napajanja i glasnija od toga, ili su snimali sa daljine 1mm? EDIT: pronasao sam u review-u... mikrofon je udaljen 20cm takoder u tekstu se spominje nekakvih 39db... isao sam prevoditi u sumnji da su ti decibeli mozda radna okolina i lako moguce da je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ima, kaj briješ ![]() http://pcekspert.com/jpg/articles/se..._s12_550_2.jpg kupio dva seasonica S12 500W kroz par mjeseci, i ovaj novi ima drukcije pakiranje od prosloga(plava kutija, prosli narandjasta, slika gore), ali kablovi i dalje fino omotani zastitom(u oba slucaja), jedino sto ovaj novi ima ima vise PCIe konektora... ![]() review: link
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|