![]() |
Svi koji traze TIHO napajanje! Evo velike usporedbe!
http://www.max-save.org/thumbs/223372000000044623.png
Meni je jako zao sto nema corsair napajanja... //slika je prebacena u thumb jer je razbijen layout foruma. atha |
Ok, je to, ali... wtf je s slikom? odnosno načinom postanja iste.
Po usporedbi vidim da je Yesico 550W najtiši, valja to kaj ? :D wolw? |
a i da valja sumnjam da je dobavljivo kod nas a i vidi se da seasonic jako ljepo obavlja posao :)
|
Citiraj:
btw sta je sa slikom? zar nesmijem postat da se odma slika otvori? |
Jaooo, Zar Seasonic nema omotane kablove sa onom nekom zastitom kao i corsair?? Zna netko??
|
Ovaj Enermax noisetaker 485W se isto dobro drzi, ali ne vidim da ga ima kod nas za kupit?
|
Trebali bi oni zvat Razera na testiranje i ubacit 4. tabelu "Cvrchanje napajanja" :D Sry Razer
|
Disko, slika je preko 50kb, stavljaj u thumb. Drugo, kada se piše o tuđim recenzijama/vijestima, navede se izvor!
EDIT: Zapravo, slika može ostati, 50-60kb i samo je jedna pa može. Ali izvor lijepo navedi, to je pravilo. |
Citiraj:
Oce proc bez toga? Ajd nek prodje, nabacio sam veoma korisnu sliku sa prilicno tocnim podacima pa sad da idem trazit izvor potrajalo bi... |
|
|
Nema problema, našao sam ja. :)
Inače, taj Yessico je isto pasivno napajanje. Ostatak review-a, pogledajte na : Matbe.com review 26 napajanja EDIT: Razer (khm...pico...) me prestigao. Samo sam ukucao u Google "Yessico 550W antec phantom" :D i našao je bez problema |
s koje daljine je ovo snimano?
Jer brojevi od 40db i vise mi uopce nisu jasni, kada je SPCR radio review nekih napajanja koja su ovdje i decibeli se krecu od 20-25 (i lijepo je napisano da je mikrofon udaljen 1m)... Dal oni ovdje imaju jos neki uredaj koji radi 40db pa su neka napajanja i glasnija od toga, ili su snimali sa daljine 1mm? EDIT: pronasao sam u review-u... mikrofon je udaljen 20cm takoder u tekstu se spominje nekakvih 39db... isao sam prevoditi u sumnji da su ti decibeli mozda radna okolina i lako moguce da je... |
Citiraj:
Ima, kaj briješ :goood: http://pcekspert.com/jpg/articles/se..._s12_550_2.jpg kupio dva seasonica S12 500W kroz par mjeseci, i ovaj novi ima drukcije pakiranje od prosloga(plava kutija, prosli narandjasta, slika gore), ali kablovi i dalje fino omotani zastitom(u oba slucaja), jedino sto ovaj novi ima ima vise PCIe konektora... :care: review: link |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |