|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
spajanje na net u studentskim domovima?
ajd da rijesim misteriju jer vec sam poprilicno lud,bas frendici telefonski rjesavam to i ona kaze da nemoze.... idemo redom,prva misterija zvana "zuti usklicnik na monitorima"(njezine rijeci) se nije htio maknut(ma jelda?),,,nakon sto sm oto rijesili,sad ona treba pod "authentication" pa izabrat "EAP type" i kad izabere odgovarajuci,ja neznam koji,treba stisnut propatries da unese password i te sheme,ali kako ona kaze,stisne propatries i nista se ne dogada?u cemu bi mogao biti problem?hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa zar nije lakse zatraziti pomoc od nekoga u domu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
komer kada idemo tamo ? mislim rijesiti cemo joj ziher to ![]() ![]() ![]() inace koliko ja znam oni samo trebaju mrezni kabel piknuti u uticnicu...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
treba instalirati aegis client, ili secure W2... ja sam bio jedan od pionira tog legla piratstva ![]() postavke trebaju biti (na Secure W2 - na prvoj stranici/prvom tabu sve suprotno od ponudjenog, dakle ukljucene kvacice iskljuciti, iskljucene ukljuciti. PAP/TTLS je kolko se sjecam. Na drugoj stranici upises username i lozinku iz CIPa/Carneta). Na aegisu ima vise zezancije,al se pokazao pouzdaniji (bar meni) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
sredeno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|